Selin vurduğu Ayancık'ta 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı

Sinop’un Ayancık ilçesindeki sel felaketinin ardından toplam 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı.

Selin vurduğu Ayancık'ta  6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
Selin vurduğu Ayancık'ta 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı
GİRİŞ 13.08.2021 17:55 GÜNCELLEME 13.08.2021 17:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bugün Ayancık-Sinop yolu arasındaki Şerefiye köyü mevkisinde 3, İncipınarı köyü mevkiinde ise 1 olmak üzere toplam 4 kişinin daha cansız bedeni bulundu.

Batı Karadeniz’de Sinop, Kastamonu ve Bartın’da yaşanan sel felaketlerinin ardından acı haberler gelmeye devam ediyor. Dün Ayancık’ta 2 cansız bedenin bulunmasının ardından Ayancık-Sinop arasındaki iki köy sahilinde toplam 4 cesede ulaşıldı.

Şerefiye köyü sahilinde 3 kişinin cesedine ulaşılırken, İncirpınar sahilinde, selin sürüklediği tomruklar arasında 1 kadın cesedi bulundu.
Vatandaşlar tarafından cesetlerin fark edilmesinin ardından durum güvenlik güçlerine bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ve sahil güvenlik ekipleri cesetleri sudan çıkarttı. Cesetler morga götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 2
  • TURKIYEM 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah gani gani rahmet eylesin Kılıçdaroğlu sevinir Meral Akşener sevinirim temel karamollaoğlu sevinir Demirtaş sevinir ama biz üzülür ağlarız Biz dua ederiz alçaklar sevinir
    Cevapla
  • Dadas25 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ayancikta cok iyi ve temiz insanlar tanidim. Insallah tez zamanda yaralar sarilir ve eski güzelligine kavusur.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı