Son dakika haberi: Sel felaketinden bir acı haber daha geldi

Son dakika haberi... Felaketi yaşayan Batı Karadeniz'de can kaybı 59'a yükseldi. Yaşanan sel nedeniyle Kastamonu'da 49, Sinop'ta 9 ve Bartın'da 1 kişi hayatını kaybetti..

GİRİŞ 15.08.2021 12:45 GÜNCELLEME 15.08.2021 12:49
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi...Batı Karadeniz'de etkili olan yağışlar, sel felaketini de beraberinde getirdi. İşte dakika dakika son gelişmeler;.

12:47 AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre; sel nedeniyle 3 ilde toplam can kaybı sayısı 59'a yükseldi. Sel bölgesinde haklarında kayıp ihbarında bulunulan 77 kişi için başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Kastamonu'da sel nedeniyle yıkılan binanın müteahhidi için gözaltı kararı verildi.

10:39  SORUŞTURMA AÇILDI

İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan yazılı açıklamada, İnebolu Cumhuriyet Başsavcılığınca İnebolu, Bozkurt, Abana ve Küre ilçelerinde 11 Ağustos'ta yaşanan sel felaketinde yıkılan binalarla ilgili soruşturma başlatıldığı kaydedildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Yapılacak teknik inceleme ve bilirkişi raporları doğrultusunda gereğine tevessül edilecek olup yıkılan bir binanın müteahhidi hakkında gözaltı kararı verilmiştir. Ayrıca ölen vatandaşlarımızın kimlik tespit çalışmaları ile ölü muayene ve otopsi işlemleri de devam etmektedir."

Kabaktepe: “Felaketin izlerini hep birlikte sileceğiz”Kabaktepe: “Felaketin izlerini hep birlikte sileceğiz”

Bakan Soylu sel felaketinde kayıp ihbarı sayısını açıkladıBakan Soylu sel felaketinde kayıp ihbarı sayısını açıkladı

Kastamonu'da selin ardından yürek yakan görüntüler...Kastamonu'da selin ardından yürek yakan görüntüler...

YORUMLAR 15
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    binaları yık dere kenarındaki binalar nasıl yapmışlar alt katlar su çekiyor
    Cevapla
  • özkonyali 2 yıl önce Şikayet Et
    demokrasi seçim ülkeyi bu hale getiriyor. seçmene yaranmak isteyen göz yumuyor. seçmende göz yummayanlari sandıkta cezalandırıyor suçu başka yerde aramayın. bunun böyle olmasını insanımız istiyor.bu ülke de kimseyi memnun edemezsiniz.
    Cevapla
  • Reis. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kayıplar ?
    Cevapla
  • Mehmet ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanma arlanma kalmamış. O kadar insan can verdi bir kişi bile tutuklanmadı bu nasıl bir olay ya. hes orda olmasaydı belki de hiç can kaybı yaşanmazdı. Sorumlular neden tutuklanmıyor nerede bu adalet. Seçim seçim seçim. Nedir bu insanların bu sorumsuz vicdansız Allahsız kitapsız siyasetçilerden çektiği Allahım. İçim kan ağlıyor vallahi billahi. Bu siyasetlerin rahatlığı varya beni deli ediyor sanki hiçbir insan ölmemiş gibi davranmaları beni varya sinir ediyor. Terbiyesiz mahluklar
    Cevapla
  • Markus 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya Allahın dinibe girip mazlumlara eziyet etmeyip dostoğru dini yaşayacağız yada helak olup yok olacapız tarihteki tüm devletler yıkılmış sıra bizdemi acaba ? Allahın yardımı için dini ayakta tutun ey türk halkı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milyonlarca araç sahibini ilgilendiriyor! Takmayan trafiğe çıkamayacak
Icardi'nin transfer olacağı iddia edilmişti! Tümer Metin: Beni aradılar