Son dakika haberi: Makas terörü: Bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı

Son dakika haberi: Ankara'da makas atarak ilerleyen otomobil, aynı yönde giden bir araca arkadan çarptı. Araç takla attı. Kazada 1 kişi öldü, 8 kişi yaralandı. Kazaya neden olan kişi olay yerinden kaçtı.

Son dakika haberi: Makas terörü: Bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı
Son dakika haberi: Makas terörü: Bir kişi öldü, 8 kişi yaralandı
GİRİŞ 15.08.2021 23:56 GÜNCELLEME 15.08.2021 23:56
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Ankara'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı. 

Kaza, saat 19.00 sularında Çevre Yolu Bağlum mevkisinde meydana geldi. İddiaya göre havaalanı istikametinden merkeze doğru makas atarak ilerleyen 06 BEA 949 plakalı otomobil sürücüsü Burak Mansur E., aynı istikamete giden 34 CUE 831 palakalı Samet K. yönetimindeki otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan Samet K.'nın kullandığı otomobil, aynı istikamette ilerleyen Ahmet D. yönetimindeki HD-TA-6000 yabancı plakalı araca çarparak takla attı. Can pazarının yaşandığı kazadan yara almadan kurtulan, makas atan otomobilin sürücüsü Burak Mansur E., olay yerinden kaçtı.



Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerindeki diğer sürücüler yaptı. Çevredeki vatandaşların  ihbarıyla olay yerine çok sayıda polis, ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, 34 CUE 381 plakalı araç içerisinde sıkışan Mehmet Nuri Altunkaya'nın hayatını kaybettiğini belirledi.

Aynı araçta bulunan Samet K., Cuma K. ile Sefa K. ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. HD-TA-6000 plakalı araçta bulunan Tuba D., Meyra D., Feyza D., Ceylil D. ve Ahmet D. ise hafif yaralı olarak çevredeki diğer hastanelere götürüldü. 

Kaza sebebiyle Çevre Yolu bir müddet trafiğe kapatıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Diyarbakırlı Nuray 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam idam idam trafik teroristlerine idam
    Cevapla
  • Serin 2 yıl önce Şikayet Et
    Idam idam idam
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Olaydan hemen sonra oradaydım. Tam bir can pazarı yaşanıyordu. O serseri inşaallah hapislerde çürür. Ama asıl sıkıntı, trafikte elektronik ve fahri olmak üzere denetlemeler ve çok ağır cezalar (yüksek para cezası, ehliyet iptali, hapis cezaları vs) olmadığı surece bu tür kazalar çok yaşanır. Avrupada böyle bir serserilik göremezsiniz. Türkiye'de bolca varsa kusura bakmayın suçlu devlettir
    Cevapla
  • Muhammed 2 yıl önce Şikayet Et
    kendiniz gebermezsiniz düzgünce araç süren insanları öldürürsünüz allah kahretsin sizi
    Cevapla
  • Yücel güvenkaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu tiplere gerekli ceza, idam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP "dosyalı" vekil iddiasıyla çalkalanıyor: Özel "git" dedi, vekil reddetti
Kurtuluş Savaşında hizmetleri tespit edilen 4 gaziye İstiklal Madalyası verilecek