İETT otobüsü bisikletlilere çarptı: 4 kişi yaralandı

Kartal'da yağmur nedeniyle ıslanan yolda kaydığı belirtilen İETT otobüsü, bisikletlilere çarptı. Kazada 4 bisikletlinin yaralandığı öğrenildi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken olay yerinde inceleme devam ediyor.

GİRİŞ 19.08.2021 09:29 GÜNCELLEME 19.08.2021 13:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kartal'da yağmur nedeniyle ıslanan yolda kaydığı belirtilen İETT otobüsü, 5 bisikletliye çarptı. Volkan Kurdoğlu, Durakta durduk, yağmurun dinmesini bekliyorduk. Yağmur bittikten sonra yolumuza devam edecektik. Yağmur dindi, yerlerin kurumasını bekliyorduk. Beklerken bir İETT otobüsü kayarak durağın içine girdi. Biz hepimiz duraktaydık 5 arkadaş. Kaçamadık zaten çünkü çok hızlı gelişen bir şey oldu" dedi. 

Kaza  saat 08.00 sıralarında Kartal Sahil Yolu Kadıköy istikametinde meydana geldi. Yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıktığı belirtilen İETT otobüsü durağa çarptı. Yağmurdan korunmak için durakta bekleyen 5 bisikletli kazada yaralandı. Olay yerine ihbar üzerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan bisikletliler hastanede tedavi altına alınırken, yaralı bisikletli kaptanı Volkan Kurdoğlu ve bisikletli Oğuzhan Biçer yaşadıkları korku dolu anları anlattı. 

"İKİ ARKADAŞIMIZ OTOBÜSLE DURAK ARASINDA SIKIŞTI."

Volkan Kurdoğlu, "Durakta durduk, yağmurun dinmesini bekliyorduk. Yağmur bittikten sonra yolumuza devam edecektik. Yağmur dindi, yerlerin kurumasını bekliyorduk. Beklerken bir İETT otobüsü kayarak durağın içine girdi. Biz hepimiz duraktaydık 5 arkadaş. Kaçamadık zaten çünkü çok hızlı gelişen bir şey oldu. İki arkadaşımız otobüsle durak arasında sıkıştı. Biz iki arkadaş durağın arkasına düştük. Kesikler oluştu vücudumuzda. Şans diyelim. Herhalde biraz daha hızlı olsa üstümüzden geçebilirdi. Ben iyiyim, diğer arkadaşlarımız tekerlekli sandalyede. Geldiğini gördük ama kaçacak bir yerimiz yoktu. Size doğru bir şey geliyor ama kaçamıyorsunuz çünkü durak var arkanızda. Kötüydü. İnşallah başka kimsenin başına gelmez" dedi.

Oğuzhan Biçer ise, "Yağmurun dinmesini bekliyorduk. Sonra otobüs yanlayarak bize doğru geldi. Biz kaçmaya çalıştık ama nereye kaçabilirdik. Arkamızda cam vardı. Bize çarpması sonucu bir taraf savrulduk. Her yerimizde kesikler var. Hala cam parçaları var. Bizim son antrenmanımızdı. 24 saatlik bir yarışa katılacaktık. Maalesef böyle talihsiz bir kaza başımıza geldi. Emeklerimiz boşa gitti. Emekten öte bir arkadaşımız otobüsle durak arasında sıkıştı kaldı. Otobüsün geri çekilmesi sonrası kurtuldu. 15-20 tane dikişim var. Dizimde zımbalar var" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • İsmet atlı 2 yıl önce Şikayet Et
    İmamoğlunun otobusleri ne olacak her yere carpabilir dikkatli olmak lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor