Samsun Valisi Dağlı'dan vatandaşa "düşük riskli il" teşekkürü

Samsun Valisi Zülkif Dağlı, kentin ilk doz aşılanma oranında yüzde 75'i geçerek "mavi" kategorideki düşük riskli iller arasında yer aldığını bildirdi.

Samsun Valisi Dağlı'dan vatandaşa "düşük riskli il" teşekkürü
Samsun Valisi Dağlı'dan vatandaşa "düşük riskli il" teşekkürü
GİRİŞ 19.08.2021 23:24 GÜNCELLEME 19.08.2021 23:24

Vali Dağlı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Samsun halkının desteği ve sağlık çalışanlarının gayretiyle ilk doz koronavirüs aşısını olan vatandaşlar sayesinde düşük riskli iller arasındaki yerlerini aldıklarını belirtti.

Dağlı, "Bu güzel gelişme vesilesiyle aşının gücüne inanarak ilk fırsatta aşısını yaptıran tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum." ifadesini kullandı.

İlk doz aşısını yaptırmamış yüzde 24,7'lik kesimde yer alan vatandaşların aşılarını bir an önce olmaları gerektiğini vurgulayan Dağlı, şunları kaydetti:

"Aşı sırası gelen vatandaşlarımızın kısa süre sonra başlayacak olan eğitim-öğretimin yanı sıra sosyal ve ekonomik hayatımızın da bir daha kısıtlamalardan olumsuz etkilenmemesi adına hassasiyet göstererek bir an önce aşılarını yaptırmalarını, ilk doz aşısını olan vatandaşlarımızdan da toplumsal bağışıklığın tam olarak sağlanması için büyük önem arz eden ikinci doz aşılarını ertelemeden yaptırmalarını istirham ediyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı