Ümit Özdağ'ın iş yerini paylaşıp hedef gösterdiği Afgan, dükkanının ismini değiştirdi

Kırşehir'de sosyal medyada iş yerinin fotoğrafı paylaşılan Afgan genç, marketinin ismini değiştirdi.

Ümit Özdağ'ın iş yerini paylaşıp hedef gösterdiği Afgan, dükkanının ismini değiştirdi
Ümit Özdağ'ın iş yerini paylaşıp hedef gösterdiği Afgan, dükkanının ismini değiştirdi
GİRİŞ 26.08.2021 22:17 GÜNCELLEME 26.08.2021 22:20
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, bir süre önce sosyal medya hesabından, Afganistanlı M.S'nin işlettiği marketin fotoğrafını paylaşarak, "Kırşehir merkezde Afgan Market-Sahibi Afganistanlı bir genç" ifadesini kullandı.

Paylaşımında Afgan genci hedef gösterdiğini savunan birçok kişi, Özdağ'a tepki gösterdi.

Bunun üzerine polis ekipleri de market çevresinde güvenlik önlemi aldı. Birkaç gün iş yerini açmayan M.S, "Afgan" olan marketinin ismini de "Armağan" olarak değiştirerek, tabelalarını yeniledi.

AA muhabirine konuşan M.S, yaklaşık 3 ay önce açtığı marketin fotoğrafının sosyal medyada paylaşılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Afganistan'da da market işlettiğini, ülkesinde yaşanan olaylar sonrasında Türkiye'ye geldiğini belirten M.S, Kırşehir'i sevdiğini söyledi.

Kendisine ya da marketine karşı bir tepki olmadığını ancak tedbiren iş yerinin ismini değiştirdiğini anlatan M.S, elinden geldiğince hizmet vermeye devam edeceğini anlattı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 82
  • remzi demiroglu 2 yıl önce Şikayet Et
    senden ne turk nede müslüman olur
    Cevapla
  • İstanbul-18 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir düşünce, haydi İslamiyetten nasibini almadın, insanlıktan da mı nasibini alamadın be adam! Bu ülkenin vatandaşlarının yüzde yetmişinden fazlası göçmen veya sonradan Müslüman ve Türk olan insanlardan oluşuyor, belki de bu zatın soyu araştırılsa Ermeni veya Rum tebadan çıkacak.
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kişi ben milliyetçiyim veya Türk milliyetçisiyim veya Kürt veya başka bir milliyetçisiyim diyorsa o yüzde yüz kafa tasçıdır ve vatan hainleridirler.Biz vatan perveriz
    Cevapla
  • cinar582 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne biçim ego lu insanlar bunlar birde bunlar ülke yönetimine talibiz diyorlar, Kendilerini idare edemeyenler ülke idaresine soyunuyor Allah bunların eline düşürmesin kimseyi kendi çıkar ve amaçları doğrultusunda ülkeyi yakarlar
    Cevapla
  • Vatan Sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşın yerinde olsam Ümit ya da Özdağ market yapardım. Hatta malum yurtdışı doğumlu kaos adamı isminin telifi diye itiraz etmeyeceğini bilsem ikisini de kullanırdım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi