Amatör balıkçının oltasına 30 kiloluk kuzu balığı takıldı

Antalya'nın Serik ilçesinde amatör balıkçı Volkan Ateş, olta ile 30 kilo ağırlığında akya (kuzu) balığı tuttu. Şanslı balıkçının dev balığı tekneye çıkarması yaklaşık yarım saat sürdü.

GİRİŞ 27.08.2021 20:43 GÜNCELLEME 27.08.2021 20:46

Antalya'nın Serik ilçesinde amatör balıkçı Volkan Ateş, olta ile 30 kilo ağırlığında akya (kuzu) balığı tuttu. Ateş'in balığı oltayla çekme anı arkadaşı tarafından cep telefonuyla görüntüledi. Şanslı balıkçının dev balığı tekneye çıkarması yaklaşık yarım saat sürdü.

Serik'e bağlı Boğazkent Mahallesi'nde arkadaşıyla balık tutmak için tekneyle denize açılan Volkan Ateş, jigging (oltaya takılan yalancı balıkla avcılık) tekniğiyle oltasını denize attı. Bir süre sonra oltasına balık takıldığını fark eden Ateş, hemen makarayı sarmaya başladı. Volkan Ateş, yaklaşık yarım saat boyunca mücadele ettiği balığı tekneye çekmeyi başardı.

O ANLAR SANİYE SANİYE KAYDEDİLDİ

Ateş yakaladığı balığın yaklaşık 30 kiloluk akya (kuzu) balığı olduğunu anlayınca büyük mutluluk yaşadı. Volkan Ateş'in balığı oltayla çekme anları teknede bulunan arkadaşlarının cep telefonu görüntülerine yansıdı.

"ÇOK BÜYÜK BE MAŞALLAH"

Görüntülerde Volkan Ateş, oltasını çekmeye başlıyor, bir süre balığı yorduktan sonra tekneye çıkarmayı başarıyor. Bu sırada kendisini görüntüleyen Ali Özkan'ın sorusu üzerine yorulduğunu söyleyen Volkan Ateş'in, balık su yüzeyine çıktığında ise arkadaşıyla birlikte "Çok büyük be maşallah" diyerek kutladığı duyuluyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'