FETÖ'den sevinç naraları: 'Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın dengesini bozacak bir çıkış yaptı'

İktidara gelmesi halinde 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ihraç edilen KHK'lılara göreve iade sözü veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, FETÖ'cüleri sevindirdi.

FETÖ'den sevinç naraları: 'Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın dengesini bozacak bir çıkış yaptı'
FETÖ'den sevinç naraları: 'Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın dengesini bozacak bir çıkış yaptı'
GİRİŞ 29.08.2021 06:13 GÜNCELLEME 30.08.2021 08:05
Bu Habere 408 Yorum Yapılmış

FETÖ firarisi Adem Yavuz Arslan, sosyal medyadan "Kılıçdaroğlu sonunda Erdoğan rejiminin dengesini bozacak bir çıkış yaptı. KHK'lılar ve aileleri önümüzdeki seçimin belirleyicisi olacak" mesajını paylaştı.

FETÖ'cüler de söz konusu paylaşıma "Şimdilik güzel bir adım. Bunun ikinci adımı 'FETÖ diye bir terör örgütü yoktur, 500 bin kişilik terör örgütü olmaz' olacaktır. Sosyal haklar adım adım kazanılır" yorumlarını yaptı.

Son dönemde Kılıçdaroğlu ve kurmaylarının yaptığı KHK açıklamaları, FETÖ'cüleri cesaretlendirdi. FETÖ'ye destek veren hesaplar ve örgüt üyeleri, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu'nun KHK'lılara yönelik açıklamasının ardından da "#KHK’lariptaledilsin" hashtagi açmıştı.

KAYNAK: YENİ ŞAFAK GAZETESİ
YORUMLAR 408
  • malkoçoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH müttakilerle beraberdir.Kazanan yine bu ülke için gecesini gündüzüne katanlar ve bu ülke için acaba daha iyisini nasıl yaparım diye dertlenenler olacaktır.Onlar sadece laf üretip ülkemizi zor durumlara sokacak mandacı zihniyettir.Bugün birçok güzellikler yapılıyor memleketimde itibarımız zirve yaptı bunlara fırsat vermiyeceğimizi düşünüyorum.Birdaha çocuklarımın geleceği için karanlık yıllara dönmek istemiyorum.
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlunun bu çıkışına, neden işlem yapılmıyor. 15 temmuzda şehit olan kahramanlarımıza saygısızlık yapmıyorumu? Allah'a I havale edelim.
    Cevapla
  • Fatihp 2 yıl önce Şikayet Et
    Şehitlerin kanı üzerinizde, Allahın gazabıda üzerinize olsun..
    Cevapla
  • Ali Baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah ne Chp ye, ne PKK ya ve nede bu fetöcülere fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçtaroğlu chp yi chp lilerin elinden alalı çok oldu.gerçek chp liler nezaman uyanacak .açıkca fetöcüleri serbes bırakacam diyor.anlaşılan aldığı görevi yerine getirecek.bu millet hainlere bu fırsatı vermiyecektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler