Ordu'da 14 yaşındaki çocuk ailesini katletmişti! İlk ifadesi ortaya çıktı

Ordu'nun Korgan ilçesinde fındık toplama tartışmasında polis babasının tabancasını alarak annesini, anneannesini ve abisini öldürüp, babasını ağır yaralayan 14 yaşındaki F.Y'nin gözaltına alındığı emniyette ilk ifadesi ortaya çıktı.

Ordu'da 14 yaşındaki çocuk ailesini katletmişti! İlk ifadesi ortaya çıktı
Ordu'da 14 yaşındaki çocuk ailesini katletmişti! İlk ifadesi ortaya çıktı
GİRİŞ 29.08.2021 15:54 GÜNCELLEME 29.08.2021 15:54
Bu Habere 81 Yorum Yapılmış

Ordu'nun Korgan ilçesinde fındık toplama tartışmasında polis babasının tabancasıyla aile bireylerine kurşun yağdırarak, annesi Rahime ve 18 yaşındaki ağabeyi Murat Yalpı ile anneannesi Cennet Gedek’i öldürüp, babası Cemalettin Yalpı’yı ise ağır yaralayan 14 yaşındaki F.Y. gözaltına alındığı emniyetteki ifadesi ortaya çıktı. Avukat talebinde bulunan F.Y.’nin, ilk ifadesinde özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını, uzun süredir de ailesi tarafından psikolojik baskıya uğradığını söylediği belirtildi.

Son dakika haberi: Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!Son dakika haberi: Ordu'da 14 yaşındaki çocuk, annesi, anneannesi ve ağabeyini öldürdü!


4 YAŞINDAKİ KARDEŞİ KAÇARAK KURTULDU

 

 

Olay, dün Korgan'ın Tepe Mahallesi Eğlence mevkisinde meydana geldi. F.Y., iddiaya göre, kahvaltı sofrasında aile bireylerine fındık toplamak istemediğini söyleyince tartışma çıktı. Bu sırada F.Y., polis babasının beylik tabancasını alıp, aile bireylerine kurşun yağdırdı. Annesi Rahime Yalpı ile anneannesi Cennet Gedek’i öldüren F.Y., babası Cemalettin ile ağabeyi Murat Yalpı’yı da yaraladı. Olay sırasında odada bulunan ailenin küçük oğlu 4 yaşındaki Yusuf Eymen’in ise kaçarak olaydan kurtulduğu belirtildi. Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine adrese çok sayıda jandarma ve sağlık ekibi sevk edildi. Ambulanslarla Fatsa Devlet Hastanesi'ne götürülen baba oğuldan Murat Yalpı da yolda yaşamını yitirdi. Aile bireylerinin cansız bedenleri otopsi için hastane morguna kaldırıldı. Olay sonrası F.Y. jandarma ekiplerince gözaltına alındı. Tokat'ta polis olduğu öğrenilen Cemalettin Yalpı'nın fındık hasadı için memleketine geldiği öğrenildi.

PSİKOLOJİK BASKIYA UĞRUYORDUM

Gözaltına alınan F.Y.’nin, pedagog eşliğinde alınan ifadesine ilişkin detaylar ortaya çıktı. Avukat talebinde bulunan F.Y.’nin, ilk ifadesinde özellikle annesinin kendisine kötü davrandığını, uzun süredir de ailesi tarafından psikolojik baskıya uğradığını söylediği belirtildi. Üzerine atılı suçlamayı anladığını ifade eden F.Y.’nin, “Avukatım eşliğinde ifade vermek istiyorum. Üzerime atılı suçlamayı anladım. Bu yıl ortaokulu yeni bitirdim, liseye gideceğim. Ailem tarafından uzun zamandır psikolojik baskıya uğruyorum. Bu baskıda şiddet yok ancak özellikle annem bana sürekli kötü davranıyor. Beni sevmediğini düşünüyorum. Bu benim içimde bir kin biriktirmeme sebep oldu. Babam yıllık izne ayrıldı. Fındık için Korgan’a geldik. Ben Korgan’ı pek sevmiyorum. Fındık toplamayı da sevmiyorum. Ailemin baskısıyla bahçede çalışıyorum. Geçen 3 günde ailemle fındık toplamaya yardım ettik. Olay günü yine fındık toplama işi vardı, bu nedenle tartışma yaşandı” dediği öğrenildi. Öte yandan olayda hayatı kaybeden aile fertleri ise, bugün Korgan ilçesinde toprağa verilecek.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 81
  • Bestami 2 yıl önce Şikayet Et
    Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir.
    Cevapla
  • bah 2 yıl önce Şikayet Et
    milletimizin gelecegi açısından üzerinde son derece üzerinde düşünülmesi gereken bir olay abartılmadan incelenmesi lazım ünüversitelerimizin toplum pisikolojimizin neler degiştirdigini inceleyip siyasilerilerinde buna göre oy kaygısına düşmeden kanunlar çıkarması lazım şu an bile çok geç kalmış olabiliriz
    Cevapla
  • Sade vatandas 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane fındığa kurban ol. His yoksulu sırtlan.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    büyünce kim bilir ne yapar
    Cevapla
  • Arif 2 yıl önce Şikayet Et
    Zehirli igneyle uyutulsun gitsin bu ilerde daha cok kisinin canini yakar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
İsrail'den misilleme! "İran’ın saldırısı İsrail ve ABD’ye yaradı..."