Başkan Erdoğan'dan ‘Z’ Kuşağı vurgusu

Akıncı TİHA törenine katılan Erdoğan, “Sizlere güveniyoruz. Tayyip Erdoğan olarak bu can bu bedende olduğu müddetçe daima yanınızda olacağımı, yoldaşınız olacağımı, kardeşiniz olacağımı, bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Erdoğan'dan ‘Z’ Kuşağı vurgusu
Başkan Erdoğan'dan ‘Z’ Kuşağı vurgusu
GİRİŞ 29.08.2021 21:26 GÜNCELLEME 29.08.2021 21:29
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Baykar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) Teslimat ve Kurs Bitirme Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Z Kuşağı burada” diyerek, “Sizlere güveniyoruz. Tayyip Erdoğan olarak bu can bu bedende olduğu müddetçe daima yanınızda olacağımı, yoldaşınız olacağımı, kardeşiniz olacağımı, bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.



Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde Baykar Akıncı Taarruzi İnsansız Hava Aracı (TİHA) Teslimat ve Kurs Bitirme Töreni Programında ‘Z’ Kuşağına yönelik konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şu anda karşımda duran ekip gibi on binlerce, yüz binlerce milyonlarca kendisine ve ülkesine inanan, araştıran geliştiren, üreten gençlere sahip oldukça bu hedefler yalnızca bir adım ötemizdedir. Büyük ve güçlü Türkiye’yi sizler gibi büyük hayaller kuran, hayallerini hedefe dönüştüren azimle cesaretle, gayretle çalışarak başaran gençlerle bunu inşa edeceğiz. Diyorlar ya ‘Z’ Kuşağı işte bu da ‘Z’ kuşağı. Sağda solda aramaya gerek yok burada. Bizimde görevimiz bu ülke için kurduğunuz her hayalde, geliştirdiğiniz her projede, girişimde biz yanınızdayız. Biz sizinle beraberiz. Hiç merak etmeyin. Sizi asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Unutmayın ki en büyük işler, henüz gerçekleşmemiş olanlardır. Ne diyoruz oku, düşün uygula ve neticelendir. Sizlere güveniyoruz. Tayyip Erdoğan olarak bu can bu bedende olduğu müddetçe daima yanınızda olacağımı, yoldaşınız olacağımı, kardeşiniz olacağımı, bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

YORUMLAR 14
  • Doğrusu 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar biraz daha X-Y kuşağının birlikteliği olarak görülüyor. Z kuşağı manevi olarak kendinden önceki kuşaklara bağlanamazsa kopuk bir kuşak olacak (serseri mayın gibi...)
    Cevapla
  • aslan 2 yıl önce Şikayet Et
    sayin bayraktar gibilerin sayisini artirsin inşallah
    Cevapla
  • Ercan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir yanda gençlerimize güven veren, destek olan, ufuk açan bir dünya lideri. Diğer yanda vatana her türlü hizmete nasıl takoz olurum diyen vizyonsuz muhalefet anlayışı. Allah hiç bir ülkeye böyle muhalefet vermesin.
    Cevapla
  • salihli 2 yıl önce Şikayet Et
    eger bu z kuşağı denilenler sosyal medyadaki gibi ise beş para etmezler ne millete ne devlete hayrı olmaz bunların.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    BBP li Mustafa kardeşim, hükümeti düşürmek için devleti düşürmeyi göze alan (muhalif) arkadaşlar ilk önce bu iki kavramı birbirinden ayırsınlar. Onların bunları karıştırması daha tehlikeli.
    Cevapla
  • Mustafa BBP 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet ile iktidar farklı kavramlardır önce bunu öğrenmelisin
    Cevapla
  • Tali 2 yıl önce Şikayet Et
    Reisim, Allah güç,kuvvet, sağlık, sıhhat ve uzun ömürler versin, biz de seninleyiz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankasından Türkiye açıklaması! Anlaşmanın detayları paylaşıldı
Sancaktepe Belediyesi'ndeki jakuzi yalanına İsmail Erdem'den tokat gibi cevap!