CHP'li Başkan Ali Narin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde skandal hareket!

30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde Başkan Erdoğan’ın mesajı okunurken CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin arkasını döndü. Skandal görüntülere sosyal medyadan tepki yağdı.

CHP'li Başkan Ali Narin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde skandal hareket!
CHP'li Başkan Ali Narin'den 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde skandal hareket!
GİRİŞ 30.08.2021 12:41 GÜNCELLEME 30.08.2021 16:09
Bu Habere 625 Yorum Yapılmış

Tüm Türkiye'nin gururla kutladığı 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99'uncu yıldönümü etkinliklerinde CHP yeni bir  skandala imza attı.

Kadıköy'deki 30 Ağustos Zafer Bayramı töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okunurken CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin arkasını döndü.

CHP Kadıköy İlçe Başkanı Ali Narin

CHP'li başkanın skandal görüntüsü sosyal medyada büyük tepki çekti.

AK PARTİ'DEN ÇİRKİN EYLEME KINAMA

Yaşanan bu skandal duruma AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Fatih Kaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Kaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Sevgili Kadıköylüler.  Bu sabah Devlet – Millet elele 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için Kadıköy Rıhtım tören alanında bulunduğumuz esnada hoş olmayan bir durum gerçekleşmiştir.

Türkiye Cumhuriyetinin seçilmiş Cumhurbaşkanı, aynı zamanda Başkomutan olan Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN'ın Kutlama mesajı okunurken CHP ilçe başkanı Ali Narin, huzurunda durduğumuz Atatürk anıtına sırtını dönerek en hafif tabiri ile nezaketsiz, terbiyesiz, saygısız bir eylem gerçekleştirmiştir. Kadıköy halkına soruyoruz: Birlik ve beraberliği en üst seviyede yaşamamız gereken bu Bayram gününde Cumhurbaşkanımızın kutlama mesajının içindeki hangi cümle kendisini rahatsız etmiştir? Öyle ki daha mesaj okunmaya başlarken bir önyargı ile bu saygısızlığı yapmıştır. Mesajda 84 Milyonun birlik ve berberliğinin temenni edilmesi mi, Bu toprakların ebediyen bu Milletin yurdu olarak kalacağına olan inancın belirtilmesi mi, yoksa Şehitlerimizin Hayırla yâd edilmesi mi chp ilçe başkanını rahatsız etmiş ve bu ahlak dışı eylemi gerçekleştirmesine sebep olmuştur? Ak Parti Kadıköy İlçe Başkanı olarak CHP İlçe Başkanının bu çirkin eylemini şiddetle kınıyorum. Kendisini, hiç olmazsa Milletimizin birlik ve beraberliğinin pekiştiği bu özel günleri sabote edip gölge düşürmekten vazgeçmeye, Cumhuriyetin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'e ve Başkomutan Sn. Cumhurbaşkanımıza yaptığı bu saygısızca davranıştan ötürü özür dilemeye davet ediyorum" dedi.

 

YORUMLAR 625
  • ziyaretci 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok ta tınnnnnnnn. Kendine yakışanı yapmış. Hazmedemiyorsan soğuk bir Erzincan maden suyu iyi gelir hazımsızlığa. Bu kafayla mı devlet yöneteceksiniz? Bu edepsizlikler protokde yaşanacak durum değil. Kim olursa olsun, saygı duymasını bileceksin..
    Cevapla
  • zileli mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes sütünün hükmünü yapar demekki sütünde var bozukluk hükmü sınır dışı olmalı
    Cevapla
  • Osmanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hazmedemiyorlar kendi zihniyetlerinde bir Cumhurbaşkanı olmadığı için.Cenabı Allah Resimize güç kuvvet versin bu hazımsızlara fırsat vermesin.
    Cevapla
  • Cemal K. 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyetinin Başkanına sırt çevirmek....Sizin milli iradeye saygınız bu kadar işte!
    Cevapla
  • tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    böyle küseceksen oynamayalım :)
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı