Meral Akşener'den CHP'li İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener İBB tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Yenikapı Meydanı’nda düzenlenen kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada Ekrem İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet benzetmesi tepki çekti.

GİRİŞ 31.08.2021 10:44 GÜNCELLEME 31.08.2021 11:19
Bu Habere 933 Yorum Yapılmış

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel Yenikapı'da etkinlikler düzenledi. Gösteriler ve konserlerin olduğu kutlamaya binlerce İstanbullu ile birlikte İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de katıldı.

İMAMOĞLU'NA FATİH SULTAN MEHMET BENZETMESİ: AYNI SENİN GİBİ

Akşener, yaptığı konuşmada “1453, Fatih Sultan Mehmet aynı senin gibi dedi ki; 'Ya İstanbul beni alır, ya ben İstanbul’u alırım. Bizans’a, Avrupa'ya rağmen, Haçlılara rağmen ya İstanbul'u alırım ya İstanbul beni alır. İki kararlı lider ve İstanbul alındı. İkinci istikbal fethi..” ifadelerini kullandı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Akşener'in Hacı Bektaş-ı Veli'yi İtalyan komünist devrim şarkısı 'Çav Bella' ile anan zihniyeti ve yönetime geldiğinden bu yana toplu ulaşımda ve vatandaşa götürülen hizmet noktasında karnesi kırıklarla dolu olan CHP'li İmamoğlu'nu Fatih Sultan Mehmet Han'a benzetmesi sosyal medyada büyük tepki çekti.

Hacı Bektaş Veli'yi anma etkinliğinde CHP'li İBB'den 'Çav Bella' rezaletiHacı Bektaş Veli'yi anma etkinliğinde CHP'li İBB'den "Çav Bella" rezaleti

Meral Akşener'den CHP'li İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi

TEVFİK GÖKSU: MİLLETİMİZ KİMİN KİME BENZEDİĞİNİ ÇOK İYİ BİLİR

AK Parti İBB Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu milletin irfan sahibi olduğunu belirterek "Dün “Zulüm 1453’te başladı” diyenlerle birlik olanların bugün kendilerini Fatih Sultan Mehmet Han’a benzetip, 86 yıl sonra Ayasofya’yı yeniden ibadete açanları Bizans’a benzetmesi tam bir Cürmü Meşhut olmuştur. Milletimizin irfanı çok derindir, kimin kime benzediğini çok iyi bilir." sözleriyle skandal benzetmeye tepki gösterdi.

Meral Akşener'den CHP'li İmamoğlu'na Fatih Sultan Mehmet benzetmesi: Aynı senin gibi

 

YORUMLAR 933
  • Alimce 2 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'da karadan gemileri yürüten Fatih Sultan Mehmet Han ile, İstanbul'da çöp kamyonlarını sokakta yürütemeyen İmamoğlu nu aynı kefeye koymak.Benzetmeye bak.
    Cevapla
  • ANADOLU GENCİ 2 yıl önce Şikayet Et
    akşener 2023 CB adayını bu konuşma ile açıklamış oldu....İlk günden itibaren söyledim şartlar ne olursa olsun bu ittifakın adayı ''imamoğlu'' olacak diye.........Kesinlikle adayları imamoğlu.......Her yapılan tiyatro...Çünkü bunlar karar vermiyor kim olacağına karanlık masadaki patronları yönetiyor seçim işini.....
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Yarın fetö yede ermiş derse hiç şaşırmayın
    Cevapla
  • Hamdi Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Ecdadima hakaret bu sözde istanbul belediye başkanı kim benim Fatih,im kim arada dağlar değil kıtalar arası yetmez fark var meral darbe sever kadın halt etmiş
    Cevapla
  • KrL 2 yıl önce Şikayet Et
    Erkem Yunanoğlu
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada en beğenilen havalimanları! İstanbul Havalimanı da listede yerini aldı...
Türkiye'den AB'ye rest: Hiçbir zaman kabul görmeyecek