Ünlü anketçiden bomba iddia: İmamoğlu, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olabilir

Genar Araştırma Şirketi'nin sahibi İhsan Aktaş dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Aktaş'ın iddiasına göre; İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olabilir.

Ünlü anketçiden bomba iddia: İmamoğlu, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olabilir
Ünlü anketçiden bomba iddia: İmamoğlu, İYİ Parti'nin cumhurbaşkanı adayı olabilir
GİRİŞ 03.09.2021 01:43 GÜNCELLEME 03.09.2021 01:44
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İstabul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için "İstanbul'un yeni Fatih'i" ifadelerini kullanması ve devamında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Adayımızın kim olacağına Millet İttifakı karar verecek. Birden fazla adayımız olabilir" şeklinde bir çıkışa imza atması siyaset kulislerini hareketlendirdi.

"İMAMOĞLU, İYİ PARTİ'NİN ADAYI OLABİLİR"

Kılıçdaroğlu ve Akşener'in sözleri sonrası Genar Araştırma Şirketi'nin sahibi İhsan Aktaş dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Seçime giderken asıl tartışmanın CHP içinde yaşanacağına dikkat çeken Aktaş, "Kılıçdaroğlu aday olursa İmamoğlu, İYİ Parti'nin adayı olarak ortaya çıkabilir. Seçime doğru giderken Ekrem İmamoğlu ile İYİ Parti işbirliği güçlenecek" dedi.

Genar Araştırma Şirketi'nin sahibi İhsan Aktaş

"DAHA ÇOK İYİ PARTİ İLE İTTİFAK YAPTI"

Açıklamasının devamında "İBB seçimi yapıldığı günden bugüne kadar büyükşehir belediyesinde İmamoğlu Akşaner ittifakı, İmamoğlu CHP ittifakından daha güçlü olmuştur" diye Aktaş, "Şimdi Kılıçdaroğlu'na karşı 'sağcı cephe' oluşmuş durumda. Gariban solculara hep nal toplamak kalıyor" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 64
  • KaleliER 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence tüm adaylar ( Kılıçdaroğlu , Akşener , Yavaş , İmamoğlu , İnce , M.Sarıgül , Ü.Özdağ , Karamollaoğlu , Davutoğlu , Babacan , Demirtaş , Öztürk ... vb. , v.b ) tek tek olsun , Halk Erdoğan dan sonra kime en çok oy verirse o ikinci tura girsin ... İşte size demokrasi .. Nokta .
    Cevapla
  • istanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya hayır bunların gerçek sahiplerinin ne dediği önemlidir !! şimdi milleti kırmadan incitmeden nasıl bir ayak yapalım da beşbenzemez ittifakı ve becerebilirlerse akpartideki akp li leri nasıl bu tarafa çekelim derdindeler.. ekremos bunların en büyük adayı ama şimdilik geri de tutuyorlar !! tüm ayak bu yani ..
    Cevapla
  • Yavuz Sultan Selim 2 yıl önce Şikayet Et
    Onu bunu bilmem de abd haçlı yahudi gavurunun işgal güçlerinin sömürgecilerin kuklacıların adayı olduğu ve bir kukla olduğu kesin !..
    Cevapla
  • Mehmet ALİ 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş bu hale gelirken Yavuz AĞIRALİ, Müsavvvvat, Koray aydın bunlar hangi yüzle sokağa çıkıyor. Meral beştaş APO çıkacak siyaset yapacak derken buna zemin hazırlayan İP ne kadar umursamaz durumda. Bana göre HDP nin seçmenini SALLLAK yerine koyacaklar oylarını alıp " De yürü la BARZO" diyecekler..
    Cevapla
  • HIDIR BUDUR 2 yıl önce Şikayet Et
    KIZILDERELİ ATASÖZÜ : "-- Rüzgarsız havada dönen pervanenin, muhakkak bir ÜFLEYENİ (?!!?) vardır..."
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...