Yıldız Tilbe'ye büyük şok! PCR testi yaptırmadığı için Kıbrıs konseri iptal edildi

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aşı olmayacağını ve PCR testi yaptırmayacağını söyleyen Yıldız Tilbe büyük şok yaşadı. Sanatçının 18 Eylül'de Kıbrıs'ta vereceği konseri test olmayı kabul etmediği için iptal edildi.

Yıldız Tilbe'ye büyük şok! PCR testi yaptırmadığı için Kıbrıs konseri iptal edildi
Yıldız Tilbe'ye büyük şok! PCR testi yaptırmadığı için Kıbrıs konseri iptal edildi
GİRİŞ 03.09.2021 17:17 GÜNCELLEME 03.09.2021 17:18
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında 6 Eylül itibariyle konser ve etkinlik alanlarına katılacak kişilerin aşı ya da PCR testi yaptırmasının zorunlu hale getirildi. 55 yaşındaki şarkıcı Yıldız Tilbe ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla aşıya ve koronavirüs testine karşı olduğunu açıkladı.

Yıldız Tilbe kimdir? Şarkıcı Yıldız Tilbe aslen nereli ve gerçek yaşı kaçtır?Yıldız Tilbe kimdir? Şarkıcı Yıldız Tilbe aslen nereli ve gerçek yaşı kaçtır?


TEST YAPTIRMADIĞI İÇİN KONSERİ İPTAL EDİLDİ

Koronavirüsle mücadele kapsamında yapılan aşılar vatandaşları ikiye böldü. Bir kısım aşılarını olurken bir kısım da karşı olduklarını belirterek aşı olmayı reddediyor. Aşı olmayı reddedenlerin başında ise ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe de geliyor. Twitter hesabından sık sık aşıyla ilgili paylaşımlar yapan Tilbe'nin işleri de aksamaya başladı. Aşı karşıtı paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Yıldız Tilbe'nin 18 Eylül'de Kıbrıs'taki bir otelde vereceği konserin de iptal edildiği ileri sürüldü.

PCR TESTİ DE AŞI DA OLMAYACAĞIM

Yıldız Tilbe aşı ve PCR testinin zorunlu tutulmasıyla ilgili yaptığı paylaşımlarda şu ifadeleri kullanmıştı: "Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum. Allah'ın dediği olur. İsteyen aşı olur istemeyen olmaz bu insanın tercih hakkıdır. Tüm yasaların kanunların üstündedir. İnsanın kişilik hakları dokunulmazdır. Konsere gidenlere PCR zulümden başka bir şey değil. Sinemada film izlemek için seyahat için PCR testi yapmak zulümdür. Ben kendi konserime giderken PCR testi olacağım, olmam ki. PCR da aşı da olmayacağım, çalışmam yasaklanacak mı, çalışamayacak mıyım? Benden uzak durun gerçekten."

İzzet Yıldızhan'dan Yıldız Tilbe'ye gönderme! 'Bilim insanları yanlış da Yıldız mı doğru biliyor?'İzzet Yıldızhan'dan Yıldız Tilbe'ye gönderme! "Bilim insanları yanlış da Yıldız mı doğru biliyor?"

YORUMLAR 28
  • Musti 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanatçı olmak kolay. Önemli olan sorumlu vatandaş, topluma faydalı birey olabilmektir. Vurdurmayacakmış sanki hiç vurdurmamış da
    Cevapla
  • hakan 2 yıl önce Şikayet Et
    cehalet farklı bir şey tabi bizim ülkedeki cehalet dünyaya level atlatan cinsten bizde aydın sanatcı demek cehalette en üst level demek
    Cevapla
  • Murat Sezer 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkenin %25 i gibi yıldız tilbede haklı
    Cevapla
  • Fatma 2 yıl önce Şikayet Et
    Bende olmak istemiyorum onun gibi dusunuyom ..
    Cevapla
  • Aydemir. 2 yıl önce Şikayet Et
    si olmayi red edenler hastalandiklarinda bütün hastahane masraflarini kendileri karsilayacak . denmesi lazim saglik bakanligina duyurulur. bak ozaman nasil asi yaptiriyorlar.
    Cevapla
  • Aşılı biri 2 yıl önce Şikayet Et
    Meseleyi anlamamışsın. Tabi hayatta her şey para ise sizin için anlamanızı da beklemiyorum.
    Cevapla
  • gercekten 2 yıl önce Şikayet Et
    ornek olmasi gerekirken hic beklimiyordum yazik o zaman hastalandiginda da hastane sana bakmayi siddetle red etsin
    Cevapla
  • bidost 2 yıl önce Şikayet Et
    aşıyı ve pcr testini reddedenleri, cehaletleri konusunda tebrik ediyorum, kafanız ne güzel ya...
    Cevapla
  • kapak abi 2 yıl önce Şikayet Et
    Git tv izle koyun yildiz tilbeyi tebrik ediyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma