İzzet Yıldızhan'dan Yıldız Tilbe'ye gönderme! "Bilim insanları yanlış da Yıldız mı doğru biliyor?"

İzzet Yıldızhan'dan Yıldız Tilbe'ye gönderme! Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan geçtiğimiz günlerde bir düğünde sahne aldı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Yıldızhan, Yıldız Tilbe'nin yaptığı aşı yorumunu değerlendirdi. Usta sanatçı aşı olmama konusunda ısrar eden Yıldız Tilbe'yi işaret ederek, "Bilim insanları yanlış da Yıldız mı doğru biliyor?" dedi. İşte İzzet Yıldızhan'ın açıklamaları!

İzzet Yıldızhan'dan Yıldız Tilbe'ye gönderme! "Bilim insanları yanlış da Yıldız mı doğru biliyor?"
İzzet Yıldızhan'dan Yıldız Tilbe'ye gönderme! "Bilim insanları yanlış da Yıldız mı doğru biliyor?"
GİRİŞ 30.08.2021 12:00 GÜNCELLEME 30.08.2021 12:00
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz gece bir düğünde sahne alan usta sanatçı İzzet Yıldızhan gündeme dair açıklamalarda bulundu. Yıldızhan'ın, koronavirüsün (covid-19) etkisinin devam ettiği günlerde aşı olmama konusunda sosyal medyadan açıklamalarda bulunan Yıldız Tilbe'yi de unutmadı. Başarılı sanatçı yaptığı açıklamalarda "Bilim insanları yanlış da Yıldız mı doğru biliyor?" diyerek Tilbe'yi eleştirdi. İşte İzzet Yıldızhan'ın Yıldız Tilbe ve gündeme dair açıklamaları...

Hastanede Yatanların Yüzde 99’u Aşı Olmayanlar

İzzet Yıldızhan, iş insanı Nur Saruhanoğulları’nın önceki gün Sarıyer Bahar Country’de gerçekleşen düğününde sahne aldı. Aşının önemine vurgu yapan sanatçı, “Üç doz aşı oldum. Dördüncü açılsın, onu da vurduracağım. Hastanede yatanların yüzde 99’u aşı olmayanlar” dedi.

Onu Severim Ama Bu Konuda Aynı Fikirde Değilim

Yıldızhan, Yıldız Tilbe’nin, “Korumayan aşıyı niye olayım ki? Allah’ın dediği olur” sözlerine, “Yıldız bizim ailenin delisidir. Pamuk gibi bir kalbi var ama bu konuda dediklerini de pek dikkate almamak lazım. Onca bilim insanı yanlış biliyor da Yıldız mı doğru biliyor? Onu severim ama bu konuda aynı fikirde değilim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Nur Saruhanoğulları’nın önceki gece Sarıyer'de gerçekleşen düğün törenine iş, cemiyet ve sanat camiasından çok sayı da ismin katıldı. Törende gelin ve damadın nikah şahitliğini Ahmet Selçuk İlkan ve Murat Kurşun üstlendi.

YORUMLAR 60
  • Sınır 2 yıl önce Şikayet Et
    Tamam olmada.bu seni kurtarmıyorki.kovid direk vucuda girdiğindede organlarda hasar bırakıyor.verebileceği en yüksek zararı veriyor.yani hastalık bitmiyor yaygınlaşıyor.her gün yirmi bin kişi hasta oluyor.ası olmayanlara gelmiyecekmi.
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşıya hayır diyen azımsanmayacak kadar bilim insanı var onlar ne olacak?
    Cevapla
  • senol32 2 yıl önce Şikayet Et
    bende aşı yaptırdım lakin olmayanlarıda zorlamaya kimsenin hakkı yok bilimsel gerçeklerde var sanki hastanede yatanların hepsi aşı olmayanlar gibi bir algı yapılıyor aşı karşıtı açıklamalar yapan bilim insanlarını neden susturmaya çalışıyorlar neden her platformda engellemelerle karşılaşıyorlar aşıcıların korktuğu bişeymi var atom bombasınıda yapan bilim adamı elektrik üretimi için nükleer tesisi yapanda bilim adamı...
    Cevapla
  • Mete Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim kimse kimseyi mahkum etmiş değil aşıya.Yaptıran yaptırırır.Yaptırmayan kendi bilir.Virüse inanmayanı da zorla inandıracak değil kimse.Ben açıkça Çin tarafından Çin’in 2025 hedefleri doğrultusunda üretilmiş bir biyolojik silah olduğu kanaatindeyim.Değilse daha derin bir araştırmanın neden önüne geçiyor.Ayrıca aşıya inanmadığını söyleyen çevremizden bir arkadaşın kuzeni daha iki hafta önce vefat etti.Tedbir bizden Takdir Allahtan elbet.
    Cevapla
  • hbr 2 yıl önce Şikayet Et
    izzet yıldızhan denen zontada sanatçıysa vay halimize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk havacılığının altın çağı! TEBER Güdüm Kiti atış testi!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı