Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'yı düğün öncesi yıkan haber! Ünlü çiftin en yakınlarından biri...

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'yı düğün öncesi yıkan haber! Magazin gündeminin en çok konuşulan çiftlerinden biri olan Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çifti önümüzdeki günlerde dünya evine girmeyi planlıyordu. Ünlü çift düğün için Çırağan Sarayını tutarken, Kayı'nın üvey babası Kaan Dilimli'nin ölüm haberiyle düğün iptal oldu. İşte ünlü çifti üzen düğün öncesi üzen o haberin detayları!

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'yı düğün öncesi yıkan haber! Ünlü çiftin en yakınlarından biri...
Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı'yı düğün öncesi yıkan haber! Ünlü çiftin en yakınlarından biri...
GİRİŞ 31.08.2021 11:54 GÜNCELLEME 31.08.2021 11:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yılın düğünü olarak beklenen, Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı çiftini dünya evine sokacak olan düğüne sayılı günler kalmıştı ki ünlü çift aldıkları kötü haberle yıkıldılar. 3 Eylül tarihinde Çırağan Sarayında gerçekleşecek olan düğünün iptal olduğu bilgisi alındı. Ünlü çift düğünleri öncesi Nazlı Kayı'nın üvey babası Kaan Dimili'nin ölüm haberiyle düğünü iptal etme kararı aldılar. İşte yılın düğünü öncesi ünlü çiftin son anda aldığı üzücü haberin detayları...

Nazlı Kayı Üvey Babasını Kaybetti

Nazlı Kayı'nın Bursa'da yaşayan üvey babasının ölüm haberiyle yıkıldı. Ünlü ismin üvey babasının ölüm nedeninin ise kalp krizi olduğu öğrenildi. Bu arada Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı, 3 Eylül Cuma günü gerçekleşecek olan, Çırağan Saray'ında yapılacak düğünü ertelediği öğrenildi.

Çırağan Sarayında 650 Kişilik Düğün Olacaktı

Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, Eylül ayında nikah masasına oturmaya hazırlanıyor. Çırağan Sarayı'nda yapılacak düğün için geri sayım başladı. Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, cuma günü son yılların en görkemli düğününe imza atacak. Müstakbel çiftin, 3 Eylül'deki düğünlerine katılacaklarına dair LCV veren 650 davetlisine mesaj yolladıkları ortaya çıktı.

Düğünden 2 Gün Önce PCR Testi Zorunluluğu Getirmişlerdi

Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın imzası olan mesajda, "Heyecanla hazırlandığımız düğünümüze katılımınızı teyit ettiğiniz için teşekkür ederiz. Hepimizin daha güvenli ve keyifli bir ortamda birlikte olabilmesini sağlamak amacıyla düğünümüzden 2 gün önce yapılmış PCR testi sonucunu paylaşmanızı rica eder, anlayışınız için teşekkür ederiz. 3 Eylül Cuma akşamı birlikte olmak dileğiyle..." notu düşüldü.

Aralıkta Nişan Yaptılar, Eylül'de Düğün Olacaktı

Hacı Sabancı-Nazlı Kayı çifti, pandemi koşullarının hafiflemesiyle düğün planlarını revize etti. Aile arasında yapılması planlanan düğünün yeni yeri Çırağan Sarayı, tarihi ise 3 Eylül oldu. Geçtiğimiz Aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı’nın düğün tarihi birçok kez değişti! 26 Ağustos’ta, Sabancı Ailesi’nin Kanlıca’da ki yalısında nikah masasına oturmayı planlayan çift, pandemi koşullarının hafiflemesiyle birlikte büyük bir düğün yapmaya karar verdi!

Çift, düğün planlarını revize ederek, yeni tarih olarak 3 Eylül’ü seçti. Mekan ise dillere destan düğünlerin adresi Çırağan Sarayı olacak. Geniş bir çevreleri olan Arzu-Ömer Sabancı, en büyük oğulları Hacı Sabancı’nın düğünün ailelerine yakışır bir şekilde olmasını istiyor. Düğünde 650 konuk yer alacak. 

YORUMLAR 4
  • İklimdeğişikliği 2 yıl önce Şikayet Et
    Imtihan dünyası.Cenaze ve Düğün bir arada olmaz tabiki
    Cevapla
  • Bozkurt 2 yıl önce Şikayet Et
    Biryanda Yemen'de açlıktan kardeşlerimiz ölürken biryandanda bunlar şan şöhret para içinde yaşaması bu dünyanın düzeninin degişmesi gerekmiyor mu.
    Cevapla
  • ata 2 yıl önce Şikayet Et
    Bizde gelmeyiz.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerek yok saygının bittiği yol adam hasta değilse
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır