Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım! Ünlü oyuncu bu günü unutmadı...

Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım! Türk sinemasının önemli isimlerinden biri olan Demet Akbağ sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla herkesi duygulandırdı. Ünlü oyuncu trafik kazası sonucu kaybettiği eşi Zafer Çika'nın doğum gününü yaptığı duygusal paylaşımla kutladı. İşte Demet Akbağ'ın o paylaşımı...

Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım! Ünlü oyuncu bu günü unutmadı...
Demet Akbağ'dan duygusal paylaşım! Ünlü oyuncu bu günü unutmadı...
GİRİŞ 31.08.2021 11:55 GÜNCELLEME 31.08.2021 11:55

Ünlü sanatçı Demet Akbağ yaptığı paylaşımla tüm takipçilerini duygulandırdı. Sosyal medya hesabı üzerinden eşi Zafer Çika'nın doğum gününü unutmayan başarılı oyuncunun yaptığı paylaşım yürekleri param parça etti. Bilindiği üzere Akbağ'ın eşi Zafer Çika, iki yıl önce geçirdiği bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti. İşte usta dizi ve tiyatro oyuncusu olan Akbağ'ın yaptığı o paylaşım...

Demet Akbağ Rahmetli Eşini Unutmadı

Oynadığı film, dizi ve tiyatro oyunlarıyla sektöre damga vuran Demet Akbağ, iki yıl önce trafik kazasında hayatını kaybeden eşi Zafer Çika'nın doğum gününde duygusal bir paylaşım yaptı.



Demet Akbağ, duygusal bir paylaşım yaptı. Sanatçı, iki yıl önce İzmir'de geçirdiği trafik kazasında kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden eşi Zafer Çika'nın doğum gününü kutladı. Akbağ, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda dünyaya gelen Çika'yla fotoğrafını paylaştı.

"Benim Çifte Bayramım. Sonsuza Kadar"

Sanatçı, denize baktıkları kareye kalp koyarak, "Benim çifte bayramım. Sonsuza kadar" yazarak, kırmızı kalp emojisi bıraktı. 20 yıl evli kalan çiftin, Ali Çika adında oğlu var. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe-Beşiktaş! CANLI
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar