Kıraç sahneye çıkarken yere düştü! Usta sanatçının zor anları...

Kıraç sahneye çıkarken yere düştü! 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan Kıraç, merdivenden sahneye çıkacağı esnada ayağı kaydı. Bir an sendeleyen ünlü isimin düşmesiyle kalkması bir oldu. Sahne görevlileri sanatçıya yardım etmek istedi ancak başarılı şarkıcı buna gerek duymadı. İşte Kıraç'ın zor anları!

Kıraç sahneye çıkarken yere düştü! Usta sanatçının zor anları...
Kıraç sahneye çıkarken yere düştü! Usta sanatçının zor anları...
GİRİŞ 31.08.2021 11:54 GÜNCELLEME 31.08.2021 11:54
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ünlü şarkıcı Kıraç 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinliği kapsamında Gebze'de sahne aldı. Başarılı sanatçı sahneye çıkmak istediği anda ayağı kaydı ve yere düştü. Çok kısa bir sürede hemen kalkmayı başaran ünlü isim hızlıca sahneye ilerledi. Sahne görevlilerinin yardımına koştuğu şarkıcı bu isteği geri çevirdi. İşte ünlü şarkıcı Kıraç'ın yaşadığı kısa süreli düşme anı...

Kıraç Talihsiz Kazayı Son Anda Atlattı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi tarafından 30 Ağustos Zafer Bayramı öncesi coşkulu bir konser düzenlendi. Yüzlerce müzikseverin doldurduğu Gebze Metin Oktay Stadı'nda gerçekleşen konserde Türk Rock müziğinin ünlü isimlerinden Kıraç sahne aldı. Yüzlerce vatandaşla 30 Ağustos coşkusunu yaşayan Kıraç, konsere başlamadan talihsiz bir kaza atlattı.

Ünlü Şarkıcının Merdivende Ayağı Takıldı

Sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, yüzlerce vatandaşa 30 Ağustos coşkusunu yaşattı. Alanı dolduran vatandaşlar da telefonlarının ışıklarını yakarak, Kıraç'ın seslendirdiği şarkılara eşlik etti. Koşarak sahneye çıkmak isteyen ünlü şarkıcının merdivende ayağı takıldı.

Düşmekten son anda kurtulan şarkıcı, daha sonra hiç bir şey olmamış gibi sahneye çıkarak konserine devam etti. Şarkıcının yaşadığı büyük talihsizlik ise bir hayranı tarafından anbean kaydedildi.

YORUMLAR 1
  • aaa ayıp 2 yıl önce Şikayet Et
    düşmüşse sana ne!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam