Burak Özçivit'te o hobiye merak sardı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'dan sonra...

Burak Özçivit'te o hobiye merak sardı! Kuruluş Osman dizisinin başrol oyuncusu olan başarılı oyuncu Burak Özçivit yeni bir hobi edindi. Türk sinemasının önemli isimlerinden ve modellerinden olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un da hobileri aynı. İşte ünlü oyuncu Burak Özçivit'in son zamanlarda en çok yaptığı hobisi...

Burak Özçivit'te o hobiye merak sardı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'dan sonra...
Burak Özçivit'te o hobiye merak sardı! Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'dan sonra...
GİRİŞ 01.09.2021 11:14 GÜNCELLEME 01.09.2021 11:14

Atv ekranlarında yayınlanan "Kuruluş Osman" dizisinde başrol olan ve 'Osman' karakterini canlandıran Burak Özçivit son zamanlar merak sardığı hobisiyle gündeme geldi. Dizi sektörünün en ünlü isimlerinden olan ve ayrıca modellikte yapan Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un da aynı hobisi oldukları öğrenildi. Oynadığı dizilerle her yaştan izleyiciye sahip olan ünlü oyuncunun yeni hobisi çok merak ediliyor. İşte Burak Özçivit'in yeni hobisi...

Burak Özçivit'in Yeni Hobisi Balıkçılık!

'Kuruluş Osman' dizisiyle ekranda olan Burak Özçivit, yeni hobi edindi. Uzun zamandır balık tutmak için tekne arayan oyuncu, bu istediğini bu sene gerçekleştirdi. Özçivit, eşi Fahriye Evcen ve oğlu Karan'la yaz boyunca kaldığı Gümüşlük'teki evinden ara sıra çıkarak, teknede balık tuttu.



Oyuncunun, balık tutmaya bazı günler ise oğluyla gitti. Dizi çekimleri için İstanbul'a giden Özçivit, yazdan kalma karelerini Instagram'dan yayınladı. Dalgıç kıyafetleri giyen oyuncu, zıpkınla balık avına çıktı. Dört kare yayınlayan Özçivit, pozlara hiçbir mesaj yazmadı. Oyuncuya, kısa sürede binlerce beğeni ve yüzlerce yorum yağdı.

Kıvanç Tatlıtuğ ile Çağatay Ulusoy da yıllardır, tekneyle çıkarak balık tutuyor. Özçivit, yaz döneminde tuttuğu balıkları da sayfasında yayınlamıştı. 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak