MasterChef Murat olay çıkarttı! Jandarma ve polise hakaret etti

2018 yılında katıldığı programda ün kazanan ve daha sonra papağanına işkence yaptığı görüntülerle gündem olan Murat Özdemir bu kez farklı bir olayla gündeme geldi. Eski MasterChef yarışmacılarından olan Murat, arabasını çekmek isteyen polise tomarla para uzatarak rüşvet teklif etti! İşte o skandal görüntüler...

MasterChef Murat olay çıkarttı! Jandarma ve polise hakaret etti
MasterChef Murat olay çıkarttı! Jandarma ve polise hakaret etti
GİRİŞ 01.09.2021 13:26 GÜNCELLEME 01.09.2021 13:26
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

MasterChef programına 2018 sezonunda yarışmacı olarak katılan ve programdaki hareketleriyle tepki toplayan Murat Özdemir yeniden gündem oldu. Daha önce yaptığı canlı yayında papağanına işkence etmiş ve bu görüntüler sebebiyle de göz altına alınmıştı. Murat Özdemir bu kez ise polislere rüşvet verirken kameralara yakalandı. İşte trafikte arabasını çekmek isteyen polislere tomarla parayla rüşvet teklif eden Özdemir'in o görüntüleri...

Daha Önce Papağanına İşkence Etmişti

MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacılarından biri olan Murat Özdemir 17 Aralık 2018 tarihinde sosyal medya hesabından papağanına işkence yaptığı anlara ait görüntüleri paylaşmış ve hayvan severler tarafından tepki toplamıştı. Yaşanan olayın ardından gözaltına alınan ve adliyeye sevk edilen Özdemir ifadesinde olayın yaşandığı gün çok alkol aldığını ve yaşananlardan dolayı herkesten özür dilediğini ifade etmişti.

Polise ve Jandarmaya Hakaretler Yağdırdı

Olay Bolu'daki PTT Caddesi'nde meydana geldi. Murat Özdemir, aracını yanlış yere park etti. Otomobilinin çekilmesini engellemeye çalışan Özdemir, polislere ve görevlilere rüşvet teklif etti. Olay sırasında cep telefonuyla sosyal paylaşım sitesinden canlı yayına başlayan Özdemir, polise ve jandarmaya hakaretler yağdırmaya başladı.



İzleyici olan vatandaşlar ise ihbarda bulundu. PTT Caddesi üzerine, asayiş, trafik ve sivil ekipler sevk edildi. Bu esnada arabasının çekildiğini gören Murat Özdemir, el çantasından bir tomar para çıkardı ve ekiplere tepki gösterdi. Özdemir, çekiciye "Arabamı çekme, ücreti ne kadar" diye sordu. Çekicinin, '200 lira' demesinin ardından, elinde bulundurduğu bir tomar parayı görevli resmi ve sivil polislere uzatarak, "Alın alın hepsini alın" dedi.

Olayla İlgili Soruşturma Açıldı

Bu olaylar üzerine eski MasterChef Murat Özdemir, polis tarafından gözaltına alınarak ekip otosuna bindirildi ve Bahçelievler Polis Merkezine götürüldü. Olaylar esnasında Özdemir, görevli polislere hakaret etmeye devam etti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 18
  • dfss 2 yıl önce Şikayet Et
    Rüşvet, öyle ulu orta herkesin içerisinde...! Çok inandım(!)
    Cevapla
  • misafir yz 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye nin adalet sistemi çökmüş devletin haberi yok
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    terbiyesizlik,görgüsüzlük
    Cevapla
  • Birol 2 yıl önce Şikayet Et
    Böyle parazitleri çıkmayacak şekilde içeri tıkın ki toplumu mahvetmesinler.
    Cevapla
  • Murat gözükara 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonradan görme.. Dengesiz....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma