Koronavirüs geçiren Ayça Erturan'dan hastalıkla ilgili açıklama! Aşı olmasaydım...

Koronavirüs geçiren Ayça Erturan'dan hastalıkla ilgili açıklama! Türk televizyonunda birçok farklı yapımda yer alan başarılı oyuncu, geçirdiği koronavirüs hastalığıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hastalığı geçirdiği sırada 5 aylık hamile olan oyuncunun sağlık durumu ise şu an da iyi. İşte ünlü ismin hastalığı atlattıktan sonra yaptığı açıklamalar...

Koronavirüs geçiren Ayça Erturan'dan hastalıkla ilgili açıklama! Aşı olmasaydım...
Koronavirüs geçiren Ayça Erturan'dan hastalıkla ilgili açıklama! Aşı olmasaydım...
GİRİŞ 01.09.2021 11:15 GÜNCELLEME 01.09.2021 11:15
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

"Çok Güzel Hareketler Bunlar" adlı programla ün kazanan başarılı oyuncu Ayça Erturan geçirdiği koronavirüs hastalığından sonra açıklamalarda bulundu. Kameraların karşısına geçen Erturan, Youtube kanalı üzerinden yaptığı açıklamalarda aşının da önemine değindi. Ayrıca 5 aylık hamile olan başarılı oyuncu hastalığı tamamen atlattığını belirtti. İşte Ayça Erturan'dan koronavirüs hastalığıyla ilgili açıklamalar...

"İlk Aşıyı Olmasaydım Belki De Hastanedeydim"

YouTube kanalında yaptığı yayında koronavirüs hastalığına nasıl yakalandığını anlatan Ayça Erturan, “Yurtdışına uçmak için test yaptırmak üzere hastaneye gittim. Akabinde ikinci doz aşım yapıldı. Sonra eve gelirken telefon çaldı. Bakanlıktan aradılar. Koronavirüs sonucunuz pozitif’ dendi. Bende hiç semptom yoktu. Biletler, her şey iptal oldu. İlk aşıyı olmasaydım belki de hastanedeydim.” dedi.

Kızları Olacağını Youtube'dan Duyurdu!

2014 yılında oğlu Oğulcan Kırca ile nikah masasına oturan oyuncu Ayça Erturan, geçtiğimi ay hamile olduğunu duyurmuştu. İkilinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu. Kızları olacaklarını öğrenen çiftten Erturan, o anları YouTube kanalından yayınladığı video ile duyurdu.

Ünlü oyuncu, "Kızımız olacak, hiç beklemiyordum. 'Kesin oğlan' falan diyordum evde. Hamileliğimi öğrenmemden daha büyük şok geçirdim. O kadar emindim ki erkek olduğuna... Gerçekten çok şaşkınım" şeklinde konuştu. Baba olacağını öğrenince büyük şaşkınlık yaşayan Kırca ise duygularını, "İnsan hayatı boyunca beklediği bir şeyin haberini alınca ne yapacağını bilemiyor" sözleriyle dile getirmişti.

YORUMLAR 4
  • Bahadır 2 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edin. 15 temmuzdan sonra şu ara derin ve sessiz darbe yapılıyor. bu defa çok sinsi geldi dalga
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar hükümete sağlık darbesi yapılıyor içten. Medya sayılmış. Bir sürü insan aşıdan ölüyor ya da etkileniyor. Araştırın. #biontechyanetki #aşımağdurları #aşıve pcr durdurulsun.
    Cevapla
  • Ali veli 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam bir rezalet yaşanıyor türkiye'de ve dünyada aşıya bagli ölümleri saklayıp aşıdan kim ölmüş kaç kişi ölmüş adeta sessizliğe gömüldü dünya.
    Cevapla
  • Mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Belki de asi yaptirdigin icin hasta oldun. Yeterli veri yok. Tam bir belirsizlik var. Malesef asi dayatmasi var.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti'den skandal Türk bayrağı kararı!
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi