Sunucu Serap Paköz isyan etti! "Estetikten konuşamıyor..."

Sunucu Serap Paköz isyan etti! Star TV ekranlarında yayınlanan 'Gerçeğin Peşinde' adlı programın sunuculuğunu üstlenen Serap Paköz yaptırdığı yüz gerdirme işlemiyle olay oldu. Birçok kişinin "Estetikten konuşamıyor..." şeklindeki yorumlarına isyan eden ünlü sunucu 'dişlerini çektirdiği için' ko0nuşamadığını söyledi. İşte sunucu Serap Paköz'ün açıklamaları!

Sunucu Serap Paköz isyan etti! "Estetikten konuşamıyor..."
Sunucu Serap Paköz isyan etti! "Estetikten konuşamıyor..."
GİRİŞ 02.09.2021 09:35 GÜNCELLEME 02.09.2021 09:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

'Gerçeğin Peşinde' adlı programla Star TV ekranlarından izleyiciyle buluşan ünlü sunucu Serap Paköz, yaptırdığı 'Fransız Askısı' adı verilen yüz gerdirme operasyonuyla gündem oldu. Sunduğu programda konuşma güçlüğü çeken sunucu ile ilgili "Estetikten konuşamıyor" yorumu yapılınca Paköz isyan etti. Ünlü sunucu "Dişlerimi çektirdim, o yüzden konuşurken zorluk yaşıyorum" yanıtını verdi. İşte Serap Paköz'ün açıklamaları...

'Fransız Askısı' Yöntemiyle Yüzünü Gerdirdi

Serap Paköz, sunduğu programda konuşmasıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde bıçak altına yatan Paköz, Seda Sayan'ın da tercih ettiği 'Fransız Askısı' yöntemi ile yüzünü gerdirmişti. Ünlü sunucu, operasyon öncesi ve sonrası değişimini adım adım sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Takipçileri, 'Doğallığınızı kaybetmişsiniz' sözleriyle Paköz'ü eleştirmiş, ünlü sunucu da 'ben mutluyum' mesajıyla cevap vermişti.



Yaz tatilinin ardından Serap Paköz 'Gerçeğin Peşinde' programı ile ekranlara geri döndü. Paköz'ün son hali ise izleyenler tarafından eleştirildi. Sosyal medyada, "Estetikten dolayı konuşamıyor", "Doğallığınızı kaybetmişsiniz", "Eski haliniz daha güzeldi" gibi yorumlar yer aldı.

"Estetikten Değil, Dişimi Çektirdiğim İçin Konuşamıyorum"

55 yaşındaki sunucu, en çok "Konuşamıyor" yorumlarına sinirlendi. Programında sessizliğini bozan Paköz, "Biraz zor konuşuyorum, insanlar diyor ki Fransız Askısı, bilmem ne, o, bu. Ben her şeyimi paylaştım sizler ile. Bu konuşma bozukluğumun onunla alakası yok, yedi tane dişim çekildi. O yüzden konuşmakta zorluk çekiyorum. Bunu paylaşayım da bilin işin aslı nedir" açıklamasını yaptı.

"Ben Beleşçi Değilim, Faturamı Koyabilirim"

Ünlü sunucu Serap Paköz, “Benim neyim eksik” dedi, Fransız askısı yöntemiyle yüzünü gerdirdi. Sosyal medya hesabından operasyonun detaylarını paylaşıp doktoruna teşekkür eden Paköz'e takipçileri 'Estetiğin bile reklamını yapıyorsunuz. Hayatınız beleş' şeklinde yorum yaptı. 

Gelen kötü mesajlar karşısında sessiz kalmayan ünlü sunucu, ‘Ben; "Kızım, işçinin alnının teri kurumadan, parasını ödeyeceksin" diyen bir babanın kızıyım. Bu öğretiyle büyüdüm. "Beleşçilik" kitabımda yazmadı, yazmaz da... Merak edenler için faturamı da koyabilirim ama o görgüsüzlük de bana göre değil. Sevgilerimle!’ sözleriyle isyan etti.

YORUMLAR 3
  • muratbey 2 yıl önce Şikayet Et
    ne halt yesen ninesin babannesin annannesin teyze
    Cevapla
  • konuk 2 yıl önce Şikayet Et
    Her yaşın bir güzelliği var bunu bozmamak gerekiyor bence.
    Cevapla
  • FANİ YOLCU 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsan çirkin olmak için neden bu kadar uğraşıp,bir de üstüne yığınla para verir ki???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kral 2. Abdullah'tan son dakika operasyon açıklaması! İsrail'i resmen uyardı
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!