Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı büyüdü! Emir Berke Zincidi'nin son hali...

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı büyüdü! Bir dönemin efsane dizisinde 'Osman' karakterini canlandırın Emir Berke Zincidi'nin son hali görenleri şaşkına çeviriyor. Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde oynadığı karakterle izleyenleri televizyon başında hüngür hüngür ağlatan küçük Osman artık genç bir oyuncu. İşte Emir Berke Zincidi'nin son hali...

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı büyüdü! Emir Berke Zincidi'nin son hali...
Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı büyüdü! Emir Berke Zincidi'nin son hali...
GİRİŞ 03.09.2021 11:46 GÜNCELLEME 03.09.2021 11:46

Türk televizyonun efsane dizilerinden biri olan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin küçük oyuncusu Osman son haliyle sevenlerini şaşırttı. Oynadığı 'Osman' karakteriyle küçük büyük her yaştan izleyiciyi televizyonlara kilitleyen Emir Berke Zincidi çok büyüdü. Kanal D ekranlarından yayınlanan fenomen dizide küçük haliyle çok sevilen oyuncu artık 16 yaşında genç bir oyuncu. İşte herkesin merak ettiği Emir Berke Zincidi'nin son hali...

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi kaç yaşındadır ve babası kimdir? Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Osman'ı Emir Berke Zincidi kaç yaşındadır ve babası kimdir?



2005 doğumlu olan genç oyuncu bir dönem başarılı oyunculuğuyla herkesi mest etmişti. Öyle ki o ağladığında tüm Türkiye ağlamıştı. Fenomen dizi sonrası birçok yapımda ve reklam çekimlerinde rol alan Emir Berke Zincidi sosyal medyada oldukça aktif.



'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinde küçük Osman, Küçük Ağa'da Mehmet Can karakterini canlandıran Emir Berke Zincidi şimdilerde YouTube kanalında sevenleriyle video paylaşıyor.

 

İşte Öyle Bir Geçer Zaman ki Dizisinin Osman'ının Son Hali





YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan sert tepki: Bu iftirayı atanları asla ve asla unutmayacağız
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama