Burak Özçivit Fahriye Evcen'in yardımına koştu! Ünlü oyuncunun yeni dizisi için...

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in yardımına koştu! Ünlü oyuncu Burak Özçivit Atv ekranlarında yayınlanan Kuruluş Osman dizisiyle izleyicileri ekrana kilitlemeyi sürdürüyor. Önümüzdeki sezonda eşi Fahriye Evcen'in de ekranlara döneceği bilinen Özçivit, Evcen'e yeni dizisi öncesi yardımcı olduğunu söyledi. İşte bir alışveriş merkezinde muhabirlerin sorularını yanıtlayan Burak Özçivit'in açıklamaları!

Burak Özçivit Fahriye Evcen'in yardımına koştu! Ünlü oyuncunun yeni dizisi için...
Burak Özçivit Fahriye Evcen'in yardımına koştu! Ünlü oyuncunun yeni dizisi için...
GİRİŞ 07.09.2021 11:52 GÜNCELLEME 07.09.2021 11:52

Kuruluş Osman dizisiyle milyonları ekrana kilitleyen Burak Özçivit geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde dolaşırken muhabirlerin sorularını yanıtladı. Ünlü oyuncunun eşi Fahriye Evcen'in de yeniden ekranlara döneceği biliniyor. Burak Özçivit yeni sezon öncesi çalışmalarına da değinirken eşi Fahriye Evcen'e de yardımcı olduğunu açıkladı. İşte ünlü oyuncunun kendisi ve eşi hakkında yaptığı açıklama...



Burak Özçivit, Vadistanbul'da görüntülendi. Oyuncu, tek başına geldiği alışveriş merkezinde reklam yüzü olduğu Altınyıldız mağazasında yaklaşık bir saat boyunca sezonluk alışveriş yaptı.

"Fahriye'ye Yardımcı Olmaya Çalışıyorum"

Muhabirlerin sorularına cevap veren Burak Özçivit, "Yeni sezonda Fahriye ile birlikte iki ayrı dizide çalışıyor olacağız, heyecanla bekliyoruz. Fahriye'ye binicilik hakkında yardımcı olmaya çalışıyorum, kendisi fazlasıyla üstesinden geldi" dedi. 'Alparslan' dizisinde rol alacak Evcen binicilik dersleri alırken, Özçivit ise 'Kuruluş Osman' dizisiyle izleyiciyle buluşuyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi