Beşiktaş'ın yeni transferi Pjanic'den Zeynep Bastık'a mesaj! "Selamun Aleyküm"

Beşiktaş'ın yeni transferi Pjanic'den Zeynep Bastık'a mesaj! Kara Kartal'ın yeni yıldızı Miralem Pjanic sosyal medya üzerinden yaptığı hareketle gündem oldu. Başarılı oyuncu sosyal medyada yayın yapan Zeynep Bastık'ın yayınına girerek ünlü şarkıcıya mesaj gönderdi. İşte Siyah Beyazlıların yeni transferinin olay olan hareketi!

Beşiktaş'ın yeni transferi Pjanic'den Zeynep Bastık'a mesaj! "Selamun Aleyküm"
Beşiktaş'ın yeni transferi Pjanic'den Zeynep Bastık'a mesaj! "Selamun Aleyküm"
GİRİŞ 03.09.2021 15:17 GÜNCELLEME 03.09.2021 16:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kadrosuna kattığı dünya yıldızı Miralem Pjanic sosyal medyada yaptığı hareketle gündem oldu. Dün gece geç saatlerde İstanbul'a gelen ve kendini Siyah Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atan Boşnak futbolcu dikkatleri üzerine çekti. Instagram'dan canlı yayın yapan ünlü şarkıcı Zeynep Bastık'ın yayınına katılan Pjanic attığı mesajla gündeme geldi. İşte dünyaca ünlü oyuncunun attığı mesajlar...

Beşiktaş'ın Yeni Transferi Pjanic Zeynep Bastık'ın Yayınına Katıldı!

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, dakikalarla yarışarak Barcelona forması giyen Miralem Pjanic’i kiralık olarak kadrosuna kattı. 31 yaşındaki Boşnak futbolcu dün akşam saatlerinde İstanbul’a indi. Türk kültürüne yakınlığı dikkat çeken, Miralem Pjanic'in ünlü şarkıcı Zeynep Bastık ile yaşadığı diyalog hafızalardaki yerini aldı.

"Selamun Aleyküm, Bu Hikayede Yanan Ben Oldum"

Koronavirüs sebebiyle yapılan evde kalma çağrılarına destek veren sanatçılarımız, sosyal medya hesaplarından açtıkları canlı yayınlarla insanları evlerinde motive tutmaya çalışıyor. Bu amaçla canlı yayın açan ve takipçilerine şarkılar söyleyen Zeynep Bastık'ın yayınına Juventus'un yıldızı Miralem Pjanic katıldı. Yayına girerken "Selamun Aleyküm" mesajı yazan Pjanic, sonrasında ise "Bu hikayede yanan ben oldum" diyerek herkesi şaşırttı.

Pjanic'in İlk Türkçe Paylaşımı Değil

Sosyal medya hesaplarından Türkçe paylaşımlar yapan Pjanic daha öncede gündeme gelmişti. Juventus'ta milli futbolcu Merih Demiral ile dostluk kuran 31 yaşındaki yıldız, geçen sezon sosyal medya paylaşımlarıyla olay olmuştu. Türkiye'de ki birçok hayranının gülerek karşıladığı yıldız oyuncu bu kez ise başka bir paylaşımla gündemde.

YORUMLAR 4
  • Onur 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam yürümemiş resmen koşmuşşşş
    Cevapla
  • Merhabaa 2 yıl önce Şikayet Et
    O da merhaba demistir karsilik olarak bayan burjuva.
    Cevapla
  • gsli 2 yıl önce Şikayet Et
    ya ya,,dertleri vatandaşı düşünmek değilmi,,dertleri para,,para,,
    Cevapla
  • Karakartalbjk 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelir gelmez bu ne lan türk bayanlarla ilgilenme topunu oyna
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı