Haluk Levent, Acun Ilıcalı, Demet Akalın... Yaptıklarıyla en çok onlar konuşuldu!

Haluk Levent, Acun Ilıcalı, Demet Akalın... En çok habere konu olan isimler belli oldu. İnsansız haber analiz ve raporlama sistemi 'Habermetre' Ağustos ayı içerisinde en çok konuşulan isimleri açıkladı. Ünlü isimlerin arasında en çok konuşulanlardan bazıları Haluk Levent, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın oldu. İşte Ağustos ayında en çok habere konu olan ünlüler!

Haluk Levent, Acun Ilıcalı, Demet Akalın... Yaptıklarıyla en çok onlar konuşuldu!
Haluk Levent, Acun Ilıcalı, Demet Akalın... Yaptıklarıyla en çok onlar konuşuldu!
GİRİŞ 03.09.2021 19:35 GÜNCELLEME 03.09.2021 21:28
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ağustos ayında en çok habere konu olan isimler belli oldu. Haber analiz ve raporlama sistemi olarak bilinen 'Habermetre' geride bıraktığımız Ağustos ayında en çok konuşulan ünlüleri raporladı. Ulaşılan bilgiye göre en çok konuşulan isimlerden bazıları Haluk Levent, Acun Ilıcalı ve Demet Akalın olarak açıklandı. Konuşulan bu isimlerin çoğu afet bölgelerine yaptıkları yardımlarla gündeme geldiği belirtildi. İşte en çok habere konu olan ünlüler...

En Çok Konuşulan İsim Haluk Levent Oldu

Habermetre olarak bilinen Türkiye'nin en büyük dijital haber bankası 8 bini aşkın Türk sitesini tarayarak, 2021 Ağustos ayında en çok haber konusu olan ünlü isimlerin listesini hazırladı. Habermetre'nin açıkladığı raporda, kurucusu olduğu AHBAP Derneği ile orman yangını ve selden etkilenen illere yaptığı yardımlarla sıkça konuşulan Haluk Levent, 6 bin 788 habere konu olarak listenin zirvesine yerleşti.

Listenin ikinci sırasında ise 4 bin 104 haberle aynı şekilde yanan ormanların söndürülmesi için sık sık Instagram hesabından canlı yayınlar yapan Şahan Gökbakar yer aldı.

Demet Akalın ve Acun Ilıcalı'da Listede Yer Aldı

Şarkıları ve paylaşımlarının yanı sıra orman yangınından etkilenen vatandaşlar için yardım toplayan Demet Akalın 4 bin 058 habere konu olarak listenin 3. sırasına girdi. Listenin 4. sırasında ise 3 bin 702 haberle Instagram fenomeninin aldırdığı tedbir kararına uymadığı için 3 gün zorlama hapis yatan Deniz Akkaya yer aldı.



TV8 ve Exxen'deki içerikleriyle gündemden düşmeyen Acun Ilıcalı, 3 bin 505 haberle listenin 5. sırasına girdi. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören kardeşinin koronavirüs nedeniyle kaybeden başarılı şarkıcı Alişan da 3 bin 384 habere konu olarak 6. sıraya yerleşti.

Hande Erçel, Kerem Bürsin ve Daha Birçok Ünlü İsim Listede

FOX TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinde rol alan ve aynı zamanda partneri Kerem Bürsin ile aşk yaşayan Hande Erçel de 3 bin 015 habere konu olarak listenin 7. sırasında yer alıyor. Listenin 8. sırasında ise 2 bin 886 haberle Müge Anlı var. Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin ise 2 bin 667 habere konu olarak listenin 9. sırasında, evinde beyin kanaması geçirerek ameliyat olan Mesut Akusta da 2 bin 467 haberle 10. sırada yer edindi.



Habermetre'nin verilerine göre, Şeyma Subaşı 2 bin 249 haberle 11. sırada, Aleyna Tilki 2 bin 200 haberle 12. sırada, Seda Sayan 2 bin 144 haberle 13. sırada, Didem Arslan Yılmaz bin 977 haberle 14. sırada, Demet Özdemir bin 239 haberle 15. sırada, Cimilli İbo bin 156 haberle 16. sırada, Irmak Arıcı bin 90 haberle 17. sırada, Hadise 843 haberle 18. sırada, Berdan Mardini837 haberle 19. sırada, Fatoş Yelliler ise 751 haberle listenin 20. sırada yer aldı.

YORUMLAR 3
  • Neydi 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten demet akalin tam bir medya maymunu
    Cevapla
  • Ayşe 2 yıl önce Şikayet Et
    Aşıdan ölen, kalp krizi geçiren,felç kalan, vücudunda kapanmayan yaralar çıkan yaşlılar,iğne yan etkileri hepsinden daha çok konuşuldu hiç duydunuz mu?İnsanları kandırmanın en kolay yolu doğru olmayan istatistikler.
    Cevapla
  • dünya 2 yıl önce Şikayet Et
    necis,pis, süslü püslü hayatlar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'