Genç şarkıcı Aleyna Tilki'den anne itirafı: Uzun zamandır görmüyorum

Genç şarkıcı Aleyna Tilki koronavirüse yakalanan annesi Havva Öztel'in sağlık durumuyla ilgili soruları yanıtladı. Tilki konserlerden dolayı annesini uzun zamandır görmediğini ifade etti.

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'den anne itirafı: Uzun zamandır görmüyorum
Genç şarkıcı Aleyna Tilki'den anne itirafı: Uzun zamandır görmüyorum
GİRİŞ 04.09.2021 10:12 GÜNCELLEME 04.09.2021 10:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Genç şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel sosyal medya hesabından koronavirüse yakalandığını açıklamıştı. Tilki annesinin sağlık durumuyla ilgili soruları cevaplayarak annesi konserleri nedeniyle uzun süredir görmediğini, bu nedenle temaslarının da olmadığını açıkladı.

Yıldız Tilbe'ye büyük şok! PCR testi yaptırmadığı için Kıbrıs konseri iptal edildiYıldız Tilbe'ye büyük şok! PCR testi yaptırmadığı için Kıbrıs konseri iptal edildi


UZUN ZAMANDIR GÖRMÜYORUM

Tilki “Konserlerden dolayı ben de bayağıdır görmüyorum. Temasımız olmadığı için dışarıdayım. Ama kendisi gayet iyi. Şükür ki hafif şekilde atlatıyor.” dedi.

BANA YAPILANLAR KARDEŞİME YAPILMASIN

Havva Öztel, sosyal medyada sağlığının iyi olduğunu söyledi. Aleyna Tilki, şarkıcılığa adım atan kardeşi Ayça Tilki hakkında sosyal medyada yazılan olumsuz yorumlar için de “Bana zamanında yapılan şeylerin kardeşime yapılmaması için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • Hasancan 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı bir evlat olsaydın anneni arardın her gün.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor