Alex de Souza'nın locasını Tolgahan Sayışman aldı! Ünlü oyuncu locanın ismini...

Alex de Souza'nın locasını Tolgahan Sayışman aldı! Fenerbahçe'nin efsanelerinden olan Alex de Souza'nın locası yeni sahibini buldu. Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman efsanevi ismin locasını satın aldı. Koyu Fenerbahçe taraftarı olarak tanınan başarılı oyuncunun locaya koyacağı yeni isim ise merak konusu. İşte Tolgahan Sayışmanın loca için ödediği miktar ve locaya koyacağı yeni isim!

Alex de Souza'nın locasını Tolgahan Sayışman aldı! Ünlü oyuncu locanın ismini...
Alex de Souza'nın locasını Tolgahan Sayışman aldı! Ünlü oyuncu locanın ismini...
GİRİŞ 30.08.2021 11:58 GÜNCELLEME 30.08.2021 11:58
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadında locası olan Sarı Lacivertlilerin efsanevi isimi Alex de Souza'nın yeri yeni sahibini buldu. Fanatik Fenerbahçe taraftarı olan ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman Alex'in locasını satın aldı. Kadıköy Temsilcisine bağlılığıyla tanınan başarılı oyuncunun locaya ne kadar ödediği ise merak konusu oldu. şte Tolgahan Sayışmanın loca için ödediği miktar ve locaya koyacağı yeni isim...

Alex'in Locasının Yeni Sahibi Tolgahan Sayışman!

Milliyet'in haberine göre; ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, Fenerbahçe 'de efsane olan ve Kadıköy'de heykeli dikilen Brezilyalı futbolcu Alex de Souza'nın locası diye bilinen yeri satın aldı. Oyuncu, Alex'in futbol oynadığı dönemde satın aldığı ve ailesinin her maçı takip ettiği yerin yeni sahibi oldu.

Daha Önce Emre Belözoğlu'nda Olduğu İddia Edilmişti

Sayışman'ın, locaya 55 bin euro (545 bin TL) ödediği öğrenildi. Oyuncu, Alex'in Kadıköy'de her golünden sonra koştuğu locaya ise oğlu Efehan'ın ismini verdi. Futbolcunun Fenerbahçe'den ayrılmasından sonra loca karaborsaya düşmüş ve bir dönem Emre Belözoğlu'nun aldığı iddia edilmişti.

YORUMLAR 5
  • Murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Ihtiyar rumuzlu kardeşim Hay'dan gelen Hu'ya gider onu hangi ata söylemiş asıl anlamı Allah'tan gelen Allah'a gider, lütfen bilmeden günaha girmeyelim o adam havadan kazanmış boşa gitmiş desek daha yerinde gibi
    Cevapla
  • er_ay 2 yıl önce Şikayet Et
    Yüce Rabbim akıl versin sonrasında da fikir; bi fakir 5 kuruş istese...değil mi!
    Cevapla
  • ReisEmir 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasılsa havadan para kazanıyorsunuz havaya da harcarsınız.
    Cevapla
  • ihtiyar 2 yıl önce Şikayet Et
    atalar demiş ki hay'dan gelen hu'ya gider :)
    Cevapla
  • Pepee 2 yıl önce Şikayet Et
    Boş herifler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!