Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinden dikkat çeken karar! 2 kişi birden bakacak...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinden önemli karar! Ekranların sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kuruluş Osman'ın başrol oyuncusu Burak Özçivit ve ekranlara yeniden dönmeye hazırlanan Fahriye Evcen radikal bir karara imza attı. Ünlü çift, 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için önemli bir karar aldı. İşte Özçivit ailesinin çocukları için verdiği karar!

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinden dikkat çeken karar! 2 kişi birden bakacak...
Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çiftinden dikkat çeken karar! 2 kişi birden bakacak...
GİRİŞ 30.08.2021 17:35 GÜNCELLEME 30.08.2021 17:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ekranların soluksuz takip edilen dizisi Kuruluş Osman'da 'Osman' rolünü canlandıran Burak Özçivit ve yine kendisi gibi oyuncu olan ve uzun bir aradan sonra ekranlara dönmeye hazırlanan Fahriye Evcen önemli bir karar aldı. Ünlü çiftin sette oldukları sırada 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit'e kimin bakacağı merak edilmişti. Özçivit ailesi bu konuyla ilgili önemli bir adım attı. İşte Karan Özçivit için verilen karar...

Fahriye Evcen Ekranlara Geri Dönüyor

Burak Özçivit, 'Kuruluş Osman'ın yeni sezonuyla ekranlarda olacak. Eşi Fahriye Evcen ise uzun bir aradan sonra 'Alparslan' adlı diziyle setlere dönüyor. Dönem projesiyle boy gösterecek olan 35 yaşındaki güzel oyuncu, “Ekranda olmayı çok özledim. Sete çıkmaya az kaldı” açıklamasını yapmıştı.

Karan Özçivit'e Bir Bakıcı Daha

Burak Özçivit ise basın mensuplarının “İkiniz setteyken oğlunuz Karan’a kim bakacak?” sorusuna, “Bir o sete bir bu sete gidip, arada gezecek” yanıtını vermişti. Yoğun bir çekim dönemine girecek olan oyuncu çiftin, bu açıklamaya rağmen 2.5 yaşındaki oğulları Karan Özçivit için bir dadı daha tuttuğu öğrenildi. Posta gazetesinde yer alan habere göre; Karan'la ilgilenecek ikinci dadının aylık maaşı bin dolar (yaklaşık 8 bin 500 TL).

YORUMLAR 3
  • Bize ne 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu çocuk şevkatten uzak buyuyecek
    Cevapla
  • mehmet emin 2 yıl önce Şikayet Et
    Yazik, o cocugun anneye ihtiyaci var,para sizi nasil da esir almis..
    Cevapla
  • ayla 2 yıl önce Şikayet Et
    babaya ihtiyacı yok mu?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...
Ahmet Mahmut Ünlü'nün İsmailağa Cemaati'yle tüm ilişiği kesildi!