19 gün sonra bulunan Songül yine kayboldu!

Manisa'da, mart ayında ortadan kaybolduktan 19 gün sonra bulunan Songül Yoluk (16), yine kayboldu.

19 gün sonra bulunan Songül yine kayboldu!
19 gün sonra bulunan Songül yine kayboldu!
GİRİŞ 07.09.2021 14:22 GÜNCELLEME 07.09.2021 14:25
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

18 Ağustos'tan bu yana kayıp olan genç kızın İzmir'in Basmane semtindeki bir iş yerinin güvenlik kemarasına yansıyan görüntüleri ortaya çıkarken, ailesi çocuklarının bulunmasını istedi.



Şehzadeler ilçesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde yaşayan lise öğrencisi Songül Yoluk, 30 Mart'ta ortadan kaybolduktan 19 gün sonra İzmir'de bulunarak ailesine teslim edildi. Psikolojik destek aldığı belirtilen Songül Yoluk, bir kez daha ortadan kayboldu. 18 Ağustos'ta evinden çıktıktan sonra bir daha geri dönmeyen Songül Yoluk'un ailesi, kayıp başvurusunda bulundu. Son olarak İzmir'in Basmane semtindeki bir işyerinin güvenlik kamerasınca görüntülenen Songül Yoluk'un hayatından endişelenen ailesi bulunması için yardım istedi.



Songül Yoluk'un babası inşaat işçisi Tacettin Yoluk (50), "Buradan kızıma sesleniyorum. Lütfen, ne olur, Allah rızası için evine gel. Her şeyimizi bıraktık, gece- gündüz İzmir'de seni arıyoruz. Senin hayatından endişe ediyorum. Duyuyorsan lütfen evine gel. Kendine de bize de bu acıyı yaşatma" dedi.

YORUMLAR 7
  • antalya ve burdurlu 2 yıl önce Şikayet Et
    aynı sorunlar akrabadada var. bu konuda devlet hatası var.. devlet yardımcı olmuyor . akrabama yardımcı olmaya çalıştım ama olmadı.. bu konuda devlet uyuyor . kurumlar uyuyor.. iş kötü noktaya geliyor.. devlet güç olan başarılar elde ediyor . ama böyle konularda kurumlar çay kahve içiyor
    Cevapla
  • kayseri 2 yıl önce Şikayet Et
    alışmış yapacak birşey yok
    Cevapla
  • ALPASLAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Eğitim sistemi yüzünden AİLE yapısı bozuluyor. 4+4+4 dayatması ve mecburi okuma boş beleş bir gençlik yarattı. Şuan çırak sorunu yaşıyoruz yarın usta ve kalfa sorunu yaşayacağız... Gençlik bitiyor.
    Cevapla
  • petrolcü 2 yıl önce Şikayet Et
    internet, sosyal medya değil de eğitim sistemi öylemi?. bu kadar çocuk eğitim sistemi ile yolunu şaşırmıyor da bu çocuk mu şaşırıyor. niye facebook, twitter vs.vs. düşünmüyorsun. bir numaralı ahlaksızlık manzaraları oralarda...
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen kızına sahip çıkma, sonra devletten, polisten, jandarmadan kızını bulmalarını iste. Devletin, polis ve jandarmanın sizden başka derdi yok mu? Allah herkese hayırlı evlat yetiştirmeyi nasip etsin.
    Cevapla
  • sade 2 yıl önce Şikayet Et
    songül senin yolun yol değil kızım evine dön
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı