İttifak arasında çatlak! HDP'li Katırcıoğlu: Kılıçdaroğlu boş laflar ediyor

CHP'nin kendi tabanının taleplerini bile yerine getiremediğini vurgulayan HDP'li milletvekili Erol Katırcıoğlu, "Kürt sorunuyla ilgili yol haritanız nedir? Kılıçdaroğlu çok genel, içeriği boş laflar etti" dedi.

GİRİŞ 07.09.2021 23:22 GÜNCELLEME 07.09.2021 23:25
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Youtube üzerinden yayın yapan "gerçektivi" kanalında gündemi değerlendiren HDP'li Erol Katırcıoğlu, ittifak ortakları CHP ile ilişkilerine değindi.

Türkiye'de bir 'Kürt sorunu' olduğunu öne süren Katırcıoğlu, ittifak ortaklarının bu sorunun çözümü konusundaki vaatlerinin yetersizliğinden yakındı.

"KILIÇDAROĞLU BOŞ LAFLAR EDİYOR"

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun "boş laflar ettiğini" vurgulayan Katırcıoğlu, "Bizim oylarımız çantada keklik değil. Eğer cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bizim oylarımızın önemi var ise, iktidara geldiğinizde Kürt sorunuyla ilgili yol haritanız nedir? Bunu ifade etsinler. Birkaç hafta oldu sanırım. Kılıçdaroğlu çok genel, içeriği boş laflar etti. Ben siyasetin böyle olmaması gerektiğini düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

"CHP İLE TABANIMIZ AYNI"

CHP ile kendi tabanlarının oldukça yakın olduğunu ifade eden Katırcıoğlu, "İstanbul'da dolaştığımda CHP'li seçmenlerin de HDP ile yakın olduklarını biliyorum. Bizimkiler de yakın sonuç olarak. Fakat CHP kendi tabanının da taleplerini yerine getirecek durumda değil bence. Ne yapacağını söylemeden siyaset üretmek mümkün mü? Ellerindeki imkanlara göre, CHP'nin oyu mu artıyor? Hayır artmıyor. Bizim CHP ile ilişkimiz sempati ilişkisidir. Doğrudur." dedi.

YORUMLAR 43
  • Ali D. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kürt sorunu ile ilgili diyor ama, asıl mesele kürt sorunu olmaması! Asıl mesele hdp_pkk sorunlarını çözmek için ne yaparsın demeye getiriyor çakal! Devlet düşmanlarına hakkımız haram olsun #
    Cevapla
  • aas 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların lafların da bir fıkra var. ona benzettim.. adam demiş ya. benim anam senin ananı genelev de görmüş diye. bunların ki de aynı mesele.
    Cevapla
  • Önce Vatan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şeytanla işbirliği yapanlar kafirlerdir, sonunuz hüsran. Ancak vegane galip Allah'tır.
    Cevapla
  • Meriç 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede AK Parti geldikten sonra kürt sorunu vardir demek iftiradir fitnedir
    Cevapla
  • Elaziğli 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabiki çantada kekliksiniz başka ne diyecekti kemal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İspanya, 4 ülke ile aynı anda Filistin devletini tanımayı planlıyor
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!