Yürek yakan başarı

Geçen ay alkollü sürücünün kurbanı olan Kaan'ın, çok istediği tıp fakültesini kazandığı ortaya çıktı. Aile bu haberle ikinci kez yıkıldı.

Yürek yakan başarı
Yürek yakan başarı
GİRİŞ 08.09.2021 07:19 GÜNCELLEME 08.09.2021 13:01
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Çanakkale'de geçen ay alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybeden ve girdiği üniversite sınavında başarılı bir derece elde eden Necati Kaan Şahin'in (20) tıp fakültesini kazandığı ortaya çıktı. Girdiği son YKS'de başarılı bir derece elde eden Necati Kaan Şahin (20) geçen ay Çanakkale'nin Biga İlçesi'nde geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Mehmet Ali Şahin (24) , elektrikli motorla trafikte seyreden Şahin'e çarpıp kaçtı.

Alkollü olduğu öğrenilen Şahin tutuklanırken, hayatının baharında olan ve doktor olma hayalleri kuran Necati Şahin'in cenazesi Kocaeli'nin Gebze ilçesinde toprağa verildi. Talihsiz gencin hayatını kaybetmesine neden olan tutuklu Mehmet Ali Şahin'in "bilinçli taksirle bir kişinin ölümüne neden olma" suçundan 3 yıldan 9 yıla kadar hapsi istendi.

İddianame Biga 2. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kabul edilirken, ilk duruşma 1 Ekim'de yapılacak. Girdiği son üniversite sınavında başarılı bir derece elde eden Necati Kaan Şahin'in çok istediği tıp fakültesini kazandığı ortaya çıktı.

Sabah Gazetesi'ne konuşan baba Mustafa Şahin, "Alkollü araç kullananlar en ağır şekilde cezalandırılmalı. Oğlumun sınav sonucu geldi. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni kazanmış. Doktor olma hayaliyle 3 yıldır sınava hazırlanıyordu. Tıp fakültesini kazandığını göremedi. Davanın takipçisiyiz" dedi.

Otomobil sürücüsü Mehmet Ali Şahin.

HAYVANA ÇARPTIĞINI SANMIŞ!

Şahin'in kullandığı elektrikli motosiklete çarparak kaçan ve ölümüne neden olan sürücü Mehmet Ali Şahin hakkında iddianame hazırlandı. Kazanın yaşandığı gece yakalanan sürücü Şahin'in 1.33 promil alkollü olduğu, kullandığı aracın ise yasal hız sınırı 70'in üzerinde 89 kilometre olduğu belirlendi. Şahin ifadesinde, olay gecesi arkadaşıyla alkol aldıklarını, viyadük köprüsünün üzerinde aracının sol ön tarafında bir şey gittiğini gördüğünü, hayvan zannettiğini, çarptığını ve yoluna devam ettiğini dile getirdi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 64
  • okuyucuSEDA 2 yıl önce Şikayet Et
    alkolden ölummünden muhhebbet vermeli hakimler yazik be ailesine Rabbim. sabır versin
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Çanakkale CHP diyor, CHP alkol olmazsa olmaz diyor, alkol sonrası hayatlar bitiyor… sonra seçime 3-5 kala unutuluyor gidiyor her şey.
    Cevapla
  • greenpeace 2 yıl önce Şikayet Et
    Alkol alıp trafiğe çıkmak bir defa cinayettir.Alkol alıp trafiğe çıkanlara direkt müebbeti basacaksın değil ki insan yada hayvan öldürmelerini...
    Cevapla
  • hakkı sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Alkollü araç kullanıp ölüme sebep verenlerin cezası "taammüden öldürme" ile aynı olmalı.
    Cevapla
  • Icabi 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir belgeselde izlemiştim;Hintli bir köylü köyünün hemen yanında ki ormandan dört çubuk keserken yiyeceği ağır cezanın korkusunu yaşıyor du.Bizim magandalarda ben bu korkuyu hiç görmüyorum. Trafikte magandalar cirit atıyor,magandası olmayan düğüne düğün gözüyle bakmıyoruz.Yakalanan magandalar da küçük idari cezalarla İYİ HÂL'den salıveriliyor.Bizim Ceza Mahkemelerinin İYİ HÂL'den ve İÇTİHAT'lardan kurtarılması mümkün değil mi?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan önemli açıklamalar
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?