Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun açılışına katıldığı mekanda ruhsatsız içki servisi

Halk TV'nin eski muhabirlerinden Makbule Cengiz Nişantaşı'nda butik çikolata mekanı açtı. Açılışa CHP Lideri Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı İmamoğlu katıldı. Mekanda alkol satış ruhsatı olmamasına rağmen alkol servisi yapıldı.

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun açılışına katıldığı mekanda ruhsatsız içki servisi
Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun açılışına katıldığı mekanda ruhsatsız içki servisi
GİRİŞ 14.09.2021 10:58 GÜNCELLEME 14.09.2021 11:01
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Halk TV'nin eski muhabirlerinden Makbule Cengiz'in, Nişantaşı'daki restoranında müşterilerine alkol servisi yaptığı ortaya çıktı. Cengiz'in "Makbush Chocolatier" adını verdiği mekanın, alkollü içki ruhsatı olmadığı öğrenildi.

"ÇİKOLATA SATACAĞIM" DEDİ AMA...

Halk TV eski çalışanı Makbule Cengiz, Nişantaşı'nda butik çikolata mekanı olarak hizmet vermeye başladı. Lüks mekan kısa sürede CHP'lilerin adeta akınına uğradı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu önceki gün bu mekana bir ziyaret gerçekleştirdi. Makbule Cengiz ile birlikte sohbet eden CHP lideri, Cengiz'e çalışmalarında başarılar diledi. Markaya özel üretilen çikolatalardan ve tüm detayları düşünülmüş bir kutu hazırlayan Cengiz, CHP'li isimlere kişiselleştirilmiş bir hediye verdi.

ŞİŞLİ BELEDİYESİ: UYGUN DEĞİLDİR

Birbirinden ilginç çikolataların hem satış hem de üretiminin yapıldığı Makbush Chocolatier'de alkollü içecekler satıldığı ve restoranın alkol ruhsatı bulunmadığı ortaya çıktı. Mağazanın sosyal medya hesaplarında ve mekandan bazı müşterilerin yaptığı paylaşımlarda alkol servisi yapıldığı görüldü. Gazeteci Makbule Cengiz'in Şişli Belediyesi'ne içki ruhsatı müracaatında bulunduğu ancak başvuruya olumsuz yanıt verildiği öğrenildi. Çikolata tutkunları tarafından büyük ilgi gören mekanın alkol satışı yapmak için uygunluk şartının olmadığı belirtildi.

KAYNAK: SABAH-MUHAMMED UZUN
YORUMLAR 37
  • Mustafa Menfaatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu için ve bunların taraftarları için normal olan birşey,Lakin Birde,Bunları bulundukları makama taşıyan,Ben Müslümanım deyip(Süleymancılar ve SP)ile Ülkücüyüm deyip (İP) liler var.Onlara da Yazıklar olsun.
    Cevapla
  • GÖRHELE.... 2 yıl önce Şikayet Et
    ordan çıkıncada eyüpsultana git yasin oku imamoğlu öğle güzel olur...
    Cevapla
  • garip 2 yıl önce Şikayet Et
    sanki hiç içmemişler gibi konuş bakalım
    Cevapla
  • Suat 2 yıl önce Şikayet Et
    Lafa geldimi halkçı,emekçi,gariban fırsat ellerine geçtimi kapitalizmin zirvesine çıkarlar,lüküs mekan makbush artık İBB'ne bol bol çikolata faturası keser,ekroshun sanırım İBB'ne son aldığı baklavanın kg fiyatı 337 TL idi, çikolatanın fiyatınıda makbush ile ekrosh birlikte karar verirler.
    Cevapla
  • FARK BU 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis , Yargıtay binasını dua ile açdı .....Kemal ve imam çikolata dükkanını içki ile açdı...Karar sizin
    Cevapla
  • Tuna 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis hiç bir zaman içki İÇMEDİ.ama bunlar seçim zamanı cami de yasin bile okudu, cumaya gitti ,seçim bitti hep birlikte içki ortamlarındalar.hic camide görmüyoruz. Bu ikileme de münafıklık denir
    Cevapla
  • Jan Dark. 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimi ilgilendirir bu?? Burası Laik Türkiye Cumhuriyeti.
    Cevapla
  • Sade vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunların oy için yapamıyacağı şey yok.
    Cevapla
  • Kütahyalı 2 yıl önce Şikayet Et
    İyi de ne bekliyorsunuz farklı birşey mi? Yaptıkları normal bence. Kendilerinden bekleneni yapmış. Yapmasa şaşırırdım. Ben ce haber değeri bile olmamalı.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
5 ayda yüzde 200 zamlandı: İstanbul 'kanatsız' kaldı!
Küçükçekmece’de silahlı kuyumcu soyguncuyu etkisiz hale getirdi