Gürsel Tekin'den CHP'de 'akraba kadrolaşması' itirafı!

CHP'li Gürsel Tekin, parti içindeki eş dost, akraba kadrolaşmasını itiraf etti. "Partiniz için bir eleştiride bulunmak ister misiniz?" sorusuna yanıt veren Tekin, "Atama şekilleri, yakınlar akrabalar ilişkileri beni rahatsız ediyor" dedi.

Gürsel Tekin'den CHP'de 'akraba kadrolaşması' itirafı!
Gürsel Tekin'den CHP'de 'akraba kadrolaşması' itirafı!
GİRİŞ 18.09.2021 16:49 GÜNCELLEME 18.09.2021 16:50
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, medya önünde partili başkanlara “Falan milletvekili aradı onun akrabasıymış hiç dinlemeyeceksiniz, kapının önüne koyacaksınız” diye seslense de parti içinde akraba kadrolaşması sürüyor.

"GÜRSEL TEKİN'DEN İTİRAF"

Bu durum şimdi de CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'in açıklamalarıyla gündemde. Haberler sitesinden Levent Karadeniz'in sorularını cevaplayan Tekin, parti içindeki akraba atamalarından rahatsız olduğunu söyledi.

Tarif etmekte bile zorlandılar! Millet İttifakı'nda adaylık konusunda kafalar fena karışıkTarif etmekte bile zorlandılar! Millet İttifakı'nda adaylık konusunda kafalar fena karışık

RAHATSIZ EDİYOR

"Partiniz için bir özeleştiride bulunmak ister misiniz?" sorusuna yanıt veren Tekin, CHP içindeki eş dost atamalarını şu sözlerle itiraf etti:

"Uzun süredir partinin içinde olan biri olarak son dönemlerdeki atama şekilleri, yakınlar akrabalar ilişkileri Cumhuriyet Halk Partisi'nin fıtratında olan bir durum değildir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin 68 yıl iktidar olmayıp hayatta kalmasının temel nedeni kuralları ve gelenekleridir. Cumhuriyet Halk Partisi'nin gelenekler ve kurallar konusunda az da olsa bir aşınma göstermesi beni rahatsız ediyor."

Kılıçdaroğlu: Yurt sorununu bir yıl içinde çözmezsem siyaseti bırakacağımKılıçdaroğlu: Yurt sorununu bir yıl içinde çözmezsem siyaseti bırakacağım

CHP'nin etkinliğinde rezalet: Yarı çıplak semazen ney ve oyun havasıyla dans ettiCHP'nin etkinliğinde rezalet: Yarı çıplak semazen ney ve oyun havasıyla dans etti

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun açılışına katıldığı mekanda ruhsatsız içki servisiKılıçdaroğlu ile İmamoğlu'nun açılışına katıldığı mekanda ruhsatsız içki servisi

KAYNAK: HABERLER.COM
YORUMLAR 64
  • astalavista 2 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsız olmuşmuş. Külahıma anlat sen onu çaycı! Kendi yolladığın adamları mı işe almadılar? Sen daha mı farklı yapacaktın?
    Cevapla
  • murat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Tekin "Cumhuriyet Halk Partisi' nin 68 yıl iktidar olmayıp hayatta kalmasının temel nedeni kuralları ve gelenekleridir" açıklamanızda ki kuralların ve geleneklerin arka plandaki gerçeği nedir. 68 yıllık beceriksizlik mi? Ülkeyi taraflaştırmak için sürekli muhalefette kalmak mı? DSP ve SHP bu nedenle mi kuruldu? Abdullah Öcalanı getirmenizden önce Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu bölgesi oy açısından kaleleriniz iken neden APO yu getirdikten sonra neden %1 bile oy almıyorsunuz Bu bölgelerden oy almayarak PKK nn siyasi temsilcisi HDP nin meclise kalmasını mı sağlamaya çalışıyorsunuz.
    Cevapla
  • Talha 2 yıl önce Şikayet Et
    tam da sizin fıtratınızda olan bir olay
    Cevapla
  • orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    bu durum bütün partilerde var.
    Cevapla
  • WWW 2 yıl önce Şikayet Et
    Mesela kim! nerede.
    Cevapla
  • Vatanını Seven 2 yıl önce Şikayet Et
    68 yıl!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı