Kılıçdaroğlu: Yurt sorununu bir yıl içinde çözmezsem siyaseti bırakacağım

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye'de yurt sorunu olduğunu söyledi. 20 yıldır söz konusu sorunun çözülemediğini öne süren Kılıçdaroğlu, "Bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem, siyaseti bırakacağım" dedi.

Kılıçdaroğlu: Yurt sorununu bir yıl içinde çözmezsem siyaseti bırakacağım
Kılıçdaroğlu: Yurt sorununu bir yıl içinde çözmezsem siyaseti bırakacağım
GİRİŞ 16.09.2021 11:49 GÜNCELLEME 16.09.2021 11:49
Bu Habere 205 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kırklareli'nde STK temsilcilerine hitap etti. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle: 

20 yıldır yurt sorununu çözemediler. Bir yıl içinde yurt sorununu çözmezsem, siyaseti bırakacağım. Yurt sorunu dediğiniz nedir? Bütün üniversitelerin kampüslerinde yaparsınız.

Dış politikanın iktidarı-muhalefeti olmaz. Mısır'la kavga ettiler. Biri çıkıp desin ki biz şunun için kavga ettik. 

Hiç kimsenin en ufak endişesi olmasın, Millet İttifakı'yla birlikte Allah'ın izni ve sizlerin desteğiyle Türkiye'yi bu badireden çıkaracağız. 

Para verilirse daha fazla alacağız. Kimden izin aldın? Bu millete sözüm sözdür: En geç 2 yıl içinde bütün sığınmacıları davul zurnayla memleketlerine göndereceğim. 

Devlet bütün vatandaşlardan vergi alır. Emzik alırsınız, vergi vardır. Altına bez alırsınız vergi vardır. Elektrik düğmesine bastığınız anda beş çeşit vergi ödersiniz. Soru şu: Devlet adaletle yönetiliyorsa bizden toplanan vergilerin nerelere harcandığını bilmemiz lazım. Biliyor muyuz? Bilmiyoruz. 

Havaalanı yapıyorsun, gayet güzel. Kimse itiraz etmiyor. Kaça yaptın? Bilemezsin. 

Gerçek milliyetçi biziz. Katarlılara verilen Tank Palet Fabrikası'nı Katar ordusunun elinden alacağız, bir hafta içerisinde. 2018'de Türkiye tank üretmişti. Şimdi Katar'ı bekliyoruz bize tank üretsin diye. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 205
  • aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye'nin her sorunu için 1 yıl içinde çözeceğini söylüyor. vay be ne güzel, seçildikten 1 yıl sonra hiç bir sorunumuz kalmayacak. O şahsın bazı çözüm örnekleri şunlar; Korana için çözümü, kahvelerde sıfır kağıt dağıtılması işsizlik için çözümü, her muhatara özel kalem müdürü alınması Kürt sorunu için 20 maddelik planımız var dedi ancak canlı yayında bir tanesini bile hatırlayamadı. Bu şahıs halen bir partinin başkanı.
    Cevapla
  • izzet uzun 2 yıl önce Şikayet Et
    Formülü gayet basit. Bu kadar üniversiteye ne gerek var, üniversiteler kapatılacak, öürenciler köylerine geri gönderilecek. Bu sayede ev bulamayan evsizlere de ev bulunabilir. Bundan daha dahiane bir fikri olan söylesin! Benim adım kemal, ben yaparım, namus sözü, bozdur bozdur harca!
    Cevapla
  • Utanmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakalım istifa etmez bu ,yüz yokki
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan makinası yine yalan söyledi
    Cevapla
  • Millet 2 yıl önce Şikayet Et
    Tutmadığın sözler Ağrı Dağını geçti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı