Bülent Turan'dan "çıplak semazen" tepkisi: Allah bu zihniyetten aziz milletimizi korusun!

"Yarı çıplak semazen gösterisi' düzenlemesinin ardın CHP'li belediyenin skandalı savunan açıklama yapmasına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Allah bu zihniyetten aziz milletimizi korusun!" sözleriyle tepki gösterdi.

Bülent Turan'dan "çıplak semazen" tepkisi: Allah bu zihniyetten aziz milletimizi korusun!
Bülent Turan'dan "çıplak semazen" tepkisi: Allah bu zihniyetten aziz milletimizi korusun!
GİRİŞ 16.09.2021 16:30 GÜNCELLEME 16.09.2021 16:30

İzmir'de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı basına kapalı Gala'da, belden yukarısı çıplak bir dansçının semazen temalı dans gösterisi yapmasına tepkiler gelmeye devam ediyor.

Skandala sosyal medya hesabından tepki gösteren AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP nedir?" derlerse işte tam da bu! Özürleri kabahatlerinden büyük! "Çıplak Semazen" kepazeliğine karşı çıkanlara açıklamada geçen "çağdışı anlayış/bağnaz/karanlık/hastalıklı zihniyet vs"den kasıtlarının ne olduğunu iyi biliyoruz! Allah bu zihniyetten aziz milletimizi korusun!" diye yazdı.

CHP'Lİ İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN SKANDAL SAVUNMA

İzmir Büyükşehir Belediyesi rezaleti savunduğu açıklamayı su sözlerle paylaştı:

Açıklamamız “çıplak semazen” başlığıyla paylaşımlar yaparak dini hassasiyetler üzerinden algı yaratmaya çalışan zihniyete yönelik değildir. Onların tüm çağdaş değerlere düşman olduklarının bilincindeyiz.

Emin Akbaşoğlu: Tasavvufî geleneği sapkınlaştırmaya yönelik soytarılıkları alkışlıyorlarEmin Akbaşoğlu: Tasavvufî geleneği sapkınlaştırmaya yönelik soytarılıkları alkışlıyorlar

CHP'nin etkinliğinde rezalet: Yarı çıplak semazen ney ve oyun havasıyla dans ettiCHP'nin etkinliğinde rezalet: Yarı çıplak semazen ney ve oyun havasıyla dans etti

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez
Başıboş köpek saldırıları devam ediyor! Yaşanan son Aydın'dan...