Kocasını beklerken kabusu yaşadı!

Bursa'da, Necibe B. (42) evin mutfağında karşılaştığı hırsızlık şüphelisi tarafından önce dövüldü, sonra da bıçaklandı. Yaralı Necibiye B., hastanede tedaviye alınırken, polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

GİRİŞ 17.09.2021 09:51 GÜNCELLEME 17.09.2021 10:09
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Nilüfer ilçesi, Üçevler Mahallesi'nde meydana geldi. Coşkun Sokak'ta bir apartmanın 2'nci katında oturan Necibiye B., mutfaktan gelen sese uyandı.

Eşinin geldiğini düşünen Necibiye B. mutfağa yöneldiğinde bir kişi ile karşılaştı. Karşısında ev sahibini gören şüpheli, kadını önce darp etti ardında da karnından bıçaklayarak kaçtı. Necibiye B.'nin yardım çığlıklarını duyarak yardımına koşan komşuları, kanlar içinde yerde buldu. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Necibiye B., Bursa Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Şüphelinin eve kapı kilidini kırarak girdiğini tespit eden polis, olay yerinde incelemede bulundu.

Çevrede güvenlik önlemi alan polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Tedaviye alınan Necibiye B.'nin sağlık durumun iyi olduğu öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 32
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Hırsıza el kesme cezası gelmeli.
    Cevapla
  • umur 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakalansa sanki ceza alacak
    Cevapla
  • Tahir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yakalayınca da arka kapıdan bırakıyorlar.Boyle adaletmi olur hirsizlarin cezası çok hafif.Bir an once SERIAT kanunlari gelmeli.
    Cevapla
  • Özkan 2 yıl önce Şikayet Et
    Zülme gerek yok hirsiza idam adaletsizliktir asil.islam hukukunu uygulamayip hirsizin elini kesmeyerek gibi islam hukukunu uygulamak farzdir burda eve girdigi icin hirsiz öldürmek icin saldirdigi tesbit edilir ise idam.olur yok yaralamak icin ise kisas uygulanir bir seyler caldi ise eli kesilir.Adalet yerini bulur.
    Cevapla
  • idam gelsin 2 yıl önce Şikayet Et
    bütün hırsızları idam edeceksin ki aleme ibret olsun. milletin ekmeğini hakkını çalanların hepsini asın. bir tane istisna bırakmayın. o kamu çalışanı diplomalı diplomasız hırsızların hepsini asın. millete asgari ücret kendilerine azami. hırsızlara bakın. idam şart. eyt ve özel sektör
    Cevapla
  • Boş 2 yıl önce Şikayet Et
    İdam hırsıza engel değil elini kesmek engel ! Bu tıpkı şöyle bağınız ağrıyor ayağınıza tırnak mantarı merhemi sürüyorsunuz baş ağrısını kesmesi için ! Hırsızın elini keserseniz baş ağrısına iyi bir ağrı kesici ile müdahale etmiş gibi olur
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!