Ameliyat için hastasından 15 bin TL isteyen profesör suçüstü yakalandı

Bursa'da, ameliyat olacak bir hastasından 15 bin TL isteyen kalp damar cerrahisi uzmanı profesör, parayı aldığı sırada suçüstü yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Ameliyat için hastasından 15 bin TL isteyen profesör suçüstü yakalandı
Ameliyat için hastasından 15 bin TL isteyen profesör suçüstü yakalandı
GİRİŞ 21.09.2021 20:16 GÜNCELLEME 21.09.2021 20:17
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

İddiaya göre, Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi Kalp Merkezi'nde görevli Prof. Dr. T.T., bir hastasından ameliyat için 15 bin TL bıçak parası istedi.

SUÇÜSTÜ YAKALANDI, GÖZALTINA ALINDI

Hastanın, polise şikayette bulunması üzerine harekete geçen ekipler, paraların seri numarasını aldı. Ekipler, paraları alan doktoru suçüstü yakaladı. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alınan Prof. Dr. T.T., ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. T.T., emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

YORUMLAR 56
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah kötü İnsanlarla Karşılaştırmasın bizleri denize düşen yılana sarılırmış ya amaliyat olacak kişinin parası yoksa ne yapsın hayat şartları çok zor geçim derdi çok zor herk kes borç harç için de nereden bulacak o kadar parayı Maddi durumu iyi olan zaten en iyi özel hastanelere gidiyor tedavi için bir emekli maaşı ile asgari ücretle geçinmek mucize artık
    Cevapla
  • vatan daş 2 yıl önce Şikayet Et
    Üniversite hastanelerinde bu bıçak parası hadisesi hiç bitmedi ki, Üniversite hastanelerinde İsteyen her doktor alenen bu parayı alıyor. Hastanenin ameliyathanesini, hastanenin ameliyat ekibini, hastanenin malzemesini, imkânını, yoğun bakımını, kullanıyor ama hastaneden çok, doktor kazanıyor. Üstelik bir de ameliyat sayısına göre döner sermayeden ilave prim alıyorlar. Bunların aylık maaşları yaklaşık 14 bin TL İlaveten aylık Ek ödemeleri ortalama 15 Bin TL . BU proooooofffff ayrıca ameliyat başı 15 bin tl istemiş. Ne diyordu Hipokrat
    Cevapla
  • demo 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki bilinmeyen bir şey mi bu? Benim akrabamın başına da geldi. 30 bin tl istedi pazarlıkla 15 bin tl verildi. Elden dışarıda başka bir mekanda verildi. Çoktur bu şekilde başına gelenler. Daha uyanmamış mı devlet?
    Cevapla
  • Baht 2 yıl önce Şikayet Et
    Demekki bazı doktorlar dayağı hak ediyor muş!
    Cevapla
  • Emre 2 yıl önce Şikayet Et
    eee sonra? serbest kaldı.
    Cevapla
  • merhamet 2 yıl önce Şikayet Et
    tutuklandı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde