445 bin sahte ilaç ele geçirildi! Arasında Kovid ilacı da var

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ümraniye'de düzenlediği operasyonda, aralarında korona virüs tedavisinde kullanılan ilaçların da bulunduğu toplam 445 bin 195 sahte ilaç ele geçirdi.

GİRİŞ 22.09.2021 10:03 GÜNCELLEME 22.09.2021 20:04
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri Ümraniye'de düzenlediği operasyonda, aralarında korona virüs tedavisinde kullanılan ilaçların da bulunduğu toplam 445 bin 195 sahte ilaç ele geçirdi. Ele geçirilen ilaçların piyasa değerinin yaklaşık 7.5 milyon TL olduğu öğrenildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü görevlileri, Ümraniye'de dün merdiven altı olarak tabir edilen, halk sağlığını tehlikeye düşürerek sağlıksız ortamlarda üretildiği belirlenen, Steroid ve Covid-19 tedavisinde kullanılan ilaçların piyasaya sürüldüğü ihbarını aldı.

DHA'da yer alan habere göre, harekete geçen emniyet güçleri, tespit edilen 3 ayrı lüks rezidansa operasyon düzenledi.

Düzenlenen operasyonda 4 şüpheli gözaltına alınırken, adreslerde ve bir araç içerisinde yapılan aramalarda; piyasa değeri 7 milyon 452 bin 960 lira olduğu tahmin edilen; 176 bin 399 adet dolu yağ yakıcı, zayıflatıcı, kilo aldırıcı ve hormon geliştirmeye yarayan tablet ve dolu flacon anabolik steroidler, 267 bin 840 adet boş karton kutu, etiket, bandrol, boş flacon, 950 adet remdesivir (Koronavirüs tedavisinde kullanılan antiviral ilaç),2 adet dolum pompası, 1 adet sprey boya, 2 adet kapak takma aparatı olmak üzere, toplam 445 bin 195 adet sahte ilaç ele geçirildi.

Operasyonda ele geçirilen sahte ilaçlar İstanbul Emniyet Müdürlüğü Vatan yerleşkesinde sergilendi. Gözaltına alınan 4 şüphelinin bugün adli makamlara sevk edildiği öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 10
  • neyi bekliyorsunuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Ceza yasasını değiştirmez iseniz, bunlar daha neler yaparlar. Adamlar korkmuyorlar. Neyi bekliyorsunuz? Bu ceza yasasını ele alıp tekrar düzenlemek, cezaları caydırıcı bir hale getirmek, Suç işlemeyi ahlak haline getirmişleri ceza evinden çıkarmamak bu kadar zor mu?
    Cevapla
  • Çoban 2 yıl önce Şikayet Et
    Atların. Kas ilacida var resimde
    Cevapla
  • Cemil 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunu yapanlara acırsanız hepimizi acınacak dıruma düşürürler...
    Cevapla
  • Dahi 2 yıl önce Şikayet Et
    sahte pandemi nin sahte ilaçları. en az DsÖ de bunlar kadar sahtekar
    Cevapla
  • Xyz 2 yıl önce Şikayet Et
    Hastalığı ağır geçirmiş birisi olarak senin gibi insanlara hayretle bakıyorum. Devletimize bakanımıza inanmıyorsun sosyal medyadaki sahtekarlara inanıyorsun. Asıl sahte dahi olan sensin. Hiç birşey bilmiyorsan git bir hastaneye taburcu olan covid hastalarıyla konuş.
    Cevapla
  • birisi 2 yıl önce Şikayet Et
    devlet bu ilacı kullanın dese, medyada hayır bu ilaç dese. acaba ne kadarı devletine inanır. aynı sorun İmamoğlu olayında da mevcut.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime 2 gün kala Milli Görüş Platformu'ndan 'İslambol' çağrısı: Bütün ümmet sevinecek
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!