Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'e hapis şoku!

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses Tatlıses TV’de genel müdür olarak çalışan Fulya Akbay Toprak’ı tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyordu. Tatlıses 2 ay 15 gün hapis ve 740 lira para cezasına çarptırıldı.

Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'e hapis şoku!
Usta sanatçı İbrahim Tatlıses'e hapis şoku!
GİRİŞ 23.09.2021 08:58 GÜNCELLEME 23.09.2021 09:06
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses’in Tatlıses TV’de genel müdür olarak çalışan 36 yaşındaki Fulya Akbay Toprak’ı  tehdit ve hakaret ettiği iddiasıyla 4 yıla kadar hapis istemiyle yargılandığı dava sonuçlandı. Fulya Akbay Toprak, avukatı Şeyda Yıldırım aracılığıyla savcılığa başvurarak kendisine tehdit ve hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla patronu İbrahim Tatlıses’ten şikâyetçi olmuştu. Şikayet dilekçesinde Toprak’ın aynı zamanda Tatlıses’e danışmanlık yaptığını belirten avukat Şeyda Yıldırım, “İbrahim Tatlıses, cep telefonundan müvekkilime hakaret içerikli mesajlar göndermiştir. Cezalandırılmasını istiyoruz” dedi.

İbrahim Tatlıses'ten servet değerinde sahne konsepti! İmparator şov yapacak...İbrahim Tatlıses'ten servet değerinde sahne konsepti! İmparator şov yapacak...




2 AY 15 GÜN HAPİS

Hürriyet'in haberine göre soruşturmada ifade veren İbrahim Tatlıses “Şirket işlerini müşteki Fulya Akbay Toprak ile diğer çalışanlara emanet etmiştim. Ancak şirkette usulsüzlükler yaşandığını öğrendim. İşlerine son verdim. Söz konusu mesajlar bana ait değildir” dedi. Dava 3 hafta önce sonuçlandı. Mahkeme, İbrahim Tatlıses’e ‘hakaret’ suçundan 740 lira adli para cezası, ‘tehdit’ suçundan ise 2 ay 15 gün hapis cezası verilmesine hükmetti. Mahkeme verilen hükmün açıklanmasını geri bıraktı.

YORUMLAR 8
  • Volkan yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Kanunların yaptırımı şahsa göre mi şekil alıyor bu ülkede dersek evet malesef öyle.Adam yıllar önce herkesin gözü önünde urfada halıcıyı vurdurur adam ölür ama nedense hiç bişey olmaz.Bir sürü olaya karışır bşey olmaz.Ama yüce adalet şaşmaz bazen ahirette bazen de dünyada tecelli eder.Onu da gördük tabiki.Devletler adalet sistemiyle büyürler ya da küçülürler.Ekonomiyle değil..
    Cevapla
  • aliveli4950 2 yıl önce Şikayet Et
    lütfen taksit yapın ibo ödeyemez idoyu evlendirecek
    Cevapla
  • Geçerken baktım 2 yıl önce Şikayet Et
    Çok yüksek rakam bence STK üyeleri Kampanya Başlatsın Yardımcı Olalım Ödemesine
    Cevapla
  • Mustafa Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    740 tl lik ceza agır olmuş indirim yapılsın adam dügün yapacak masrafı var
    Cevapla
  • aslanbey 2 yıl önce Şikayet Et
    740 TL çok ağır olmuş yazık İBO ya yaa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
YRP Genel Başkan Danışmanı Mollaismailoğlu'ndan Cumhur İttifakı çağrısı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması