İbrahim Tatlıses'ten servet değerinde sahne konsepti! İmparator şov yapacak...

Müzik dünyasının imparatoru İbrahim Tatlıses Kuruçeşme'de vereceği konser öncesinde sahne tasarımı için kesenin ağzını açtı. Usta sanatçı deyim yerindeyse sahnesi için bir servet harcadı. Tatlıses'in konseri öncesi ise biletlerin tükendiği bilgisi verildi. İşte İbrahim Tatlıses'in sahnesi için harcadığı para!

İbrahim Tatlıses'ten servet değerinde sahne konsepti! İmparator şov yapacak...
İbrahim Tatlıses'ten servet değerinde sahne konsepti! İmparator şov yapacak...
GİRİŞ 22.09.2021 19:46 GÜNCELLEME 22.09.2021 23:18

Söylediği türkülerle 7'den 77'ye herkes tarafından sevilen, müzik sektörünün İmparatoru İbrahim Tatlıses'in Kuruçeşme'de vereceği konser şimdiden konuşulmaya başlandı. Usta sanatçı yaşadığı elim olaydan sonra ekranlara geri dönmüş ve İbo Show programıyla sevenleriyle buluşmaya başlamıştı. Tatlıses bu kez ise vereceği konser için sahne konseptine harcayacağı parayla gündeme geldi. Ünlü isim sahnesi için tabiri caizse bir servet ödeyecek. İşte İbrahim Tatlıses'in hayranları önüne çıkmadan önce harcayacağı rakam...

İmparator Yeniden Hayranlarıyla Buluşuyor

Yıllar sonra konser vermeye hazırlanan İbrahim Tatlıses, sevenlerini heyecanlandırdı. Konserin biletleri satışa çıkar çıkmaz 2 saat içinde tükendi. 2011 yılında başından vurulan ve uzun süre tedavi gören İbrahim Tatlıses, geçen yıl "İbo Show" ile ekranlara dönmüştü. İbrahim Tatlıses, Kuruçeşme Açıkhava Konserleri kapsamında 23-24 ve 25 Eylül'de üç gün üst üste sahneye çıkacak.

İbrahim Tatlıses'in Sahne İçin Harcayacağı Para Dudak Uçuklattı!

Usta isimin sahnesi için harcayacağı para ise duyanları şaşkına çevirecek bir rakam. Kuruçeşme'de sahne alacak İbrahim Tatlıses'in hayranları önüne çıkmadan sahne tasarımı için ayırdığı para belli oldu. 12 yıl sonra ilk kez konser verecek olan şarkıcı, sahne tasarımına ise 1.5 milyon TL harcadı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi