Serenay Sarıkaya banka reklamında oynayacak! Ünlü yıldızın alacağı ücret...

Yer aldığı projelerle adından söz ettiren ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya yeni bir işle hayranlarının karşısına çıkacak. Büyük bir bankanın reklam yüzü olan Sarıkaya alacağı astronomik ücretle de çok konuşulacak. Geride kalan haftada iki reklam filminin çekildiği bilgisi alınırken, ünlü oyuncunun performansı merak ediliyor. İşte Serenay Sarıkaya'nın anlaştığı banka ve alacağı ücret!

Serenay Sarıkaya banka reklamında oynayacak! Ünlü yıldızın alacağı ücret...
Serenay Sarıkaya banka reklamında oynayacak! Ünlü yıldızın alacağı ücret...
GİRİŞ 27.09.2021 11:35 GÜNCELLEME 27.09.2021 11:36

Oynadığı birçok işte beğenilerek takip edilen ünlü isim Serenay Sarıkaya bir reklam filmi projesiyle ekranlara dönüyor. Akbank'ın reklamlarının yeni yüzü olan yıldız oyuncunun alacağı ücret ise dudak uçuklattı. Öte yandan Sarıkaya'nın oynadığı reklam filmlerinin iki tanesinin bittiği ve yakın zamanda yayına gireceği bilgisine de ulaşıldı. İşte Serenay Sarıkaya'nın Akbank reklam filminde oynamak için anlaşığı o astronomik ücret...

Serenay Sarıkaya Akbank'tan 7 Milyon TL Alcak!

Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, daha önce Kıvanç Tatlıtuğ, İlker Ayrık, Selami Şahin gibi ünlü isimlerle çalışan Akbank, bu kez son yılların popüler oyuncusu Serenay Sarıkaya ile anlaştı. İddialara göre 7 Milyon TL karşılığında Akbank’ın yüzü olan Sarıkaya, iki farklı reklam filmiyle ekranlarda olacak.

Senaryosu Sır Gibi Saklanıyor

Geçtiğimiz hafta İzmit’te ilk reklam filminin çekimlerine katılan güzel oyuncunun nasıl bir senaryoyla ekranlarda olacağı sır gibi saklanıyor. Komedyen Feyyaz Yiğit’in rol aldığı kampanyaya dahil mi olacağı, yoksa yeni bir kampanyanın yüzü mü olacağı hakkında ise henüz net bir bilgi yok.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail, İran'a karşılık verme kararı aldı
Erdoğan'la Şimşek arasında geçen konuşma ortaya çıktı! Ülke için seçim feda edildi