KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar Hatay'ı ziyaret etti

KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, Hatay'da Milli İrade Platformu çatısı altında ve KADEM Hatay Temsilciliği ev sahipliğinde düzenlenen, Eğitime Destek Platformu istişare toplantısına katıldı.

KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar Hatay'ı ziyaret etti
KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar Hatay'ı ziyaret etti
GİRİŞ 25.09.2021 11:48 GÜNCELLEME 25.09.2021 11:53

KADEM Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar, KADEM Hatay temsilcisi Selma Tunç, KADEM Yönetim Kurulu üyeleri ve Genç KADEM ile birlikte Eğitime Destek Platformu’nun konuğu olarak Hatay'a giderek, Suriye’nin İdlib bölgesinde KADEM desteğiyle yaptırılan okulda eğitim gören çocuklara gönderilmek üzere hazırlanan çanta ve kırtasiye malzemelerini paketlediler.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar KADEM Hatay Temsilciliği’nde ailesinde işlenen cinayetin diyeti olarak çocuk yaşta evlendirilen son ‘Ödek Kızı’ Hatice Yakut’la da bir araya geldi. 2004 yılında Emine Erdoğan’ın başlattığı okuma yazma kurslarına katılarak okuma yazmayı öğrenen ardından da kendi hikayesini kaleme alan Yakut’un hikayesini KADEM daha önce kısa belgeselini çekmiş ve belgesel BM Kadının Statüsü Komisyonu etkinliğinde gösterilmişti.

Sümeyye Erdoğan Bayraktar daha sonra Hatay Milli İrade Platformu çatısı altında ve KADEM Hatay Temsilciliği ev sahipliğinde düzenlenen, Eğitime Destek Platformu istişare toplantısına katıldı.

Hatay programı çerçevesinde Genç KADEM ve KADEM iletişim ekibi Suriye’nin İdlib bölgesinde KADEM desteğiyle yapılan, 700 öğrencinin eğitim gördüğü okulu ziyaret ederek hem çocuklarla vakit geçirdi hem de öğrenciler için hazırlanan eğitim setlerini dağıttı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor