Son Dakika: Altındağ olaylarında yeni gelişme!

Son dakika haberi... Ankara'nın Altındağ ilçesinde Emirhan Yalçın'ın öldürülmesinin ardından yaşanan olaylara ilişkin gözaltına 99 şüpheliden 4'ü, tutuklanırken 27'si ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Son Dakika: Altındağ olaylarında yeni gelişme!
Son Dakika: Altındağ olaylarında yeni gelişme!
GİRİŞ 25.09.2021 12:39 GÜNCELLEME 25.09.2021 12:47
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Ankara'nın Altındağ ilçesine bağlı Battalgazi Mahallesi'ndeki parkta Suriyeli Y.A ve A.M.A., Emirhan Yalçın ve Ali Yasin Ülger ile tartışmış, çıkan kavgada Emirhan Yalçın bıçaklanarak hayatını kaybetmişti. Olayın ardından bölgede yaşayan Suriyelilere ait ev ve iş yerlerine yönelik gerçekleştirilen yasa dışı eylemlere yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

99 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Soruşturma kapsamında Battalgazi Mahallesi'nde 'Hırsızlık', 'Mala zarar verme', 'Görevli memura mukavemet', 'Kasten basit yaralama' ve 'İş yeri dokunulmazlığının ihlali' suçlarının tespit edildiği 40 olay olduğu tespit edildi. Savcılık talimatıyla yapılan çalışmalar neticesinde söz konusu olaylara karıştığı tespit edilen 99 şüpheli gözaltına alınmıştı.

42 KİŞİ MUHAFAZA ALTINA ALINDI

Gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü tutuklanırken 27'si ise konutu terk etmeme adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerden 68'i de emniyetteki ifade işlemlerinin ardından bırakıldı.

Bununla birlikte herhangi bir adli vakaya karışmayan ancak haklarında tedbir alınması gereken 42 kişi de Polis Vazife ve Salahiyet Kanunu'nun 13. maddesi gereğince muhafaza altına alındı.

KAYNAK: SABAH / DİLHAN DUMANOĞLU
YORUMLAR 13
  • meyyid 2 yıl önce Şikayet Et
    buna benzer 2010 dada inegölde olmuştu.kürdler türk genci bıçaklamıştı ve sonra olaylar büyümüştü.
    Cevapla
  • Naks 2 yıl önce Şikayet Et
    Burda kirt türk sorunu yok kardeş suriyelı türk kardeşimizncanına kıydı
    Cevapla
  • Kulfani 2 yıl önce Şikayet Et
    Fitneye alet olmayın. Siz polis değilsiniz, savcı değildiniz, hakim hiç değilsiniz. Şimdi sağ sol olaylarını adam akıllı araştırın suç ne sağda ne solda, ya niye bu olaylar patlak verdi akabinde darbe işte cevap BİRİLERİ GERİDE BEKLER SEN ÖLÜRDÜRÜRSÜN, ÖLÜRSÜN, SONRA ONLAR GELİR KÖK SÖKTÜRÜR BÜTÜN MİLLETE. Aklı selim olun, sabırlı olun, bir kaç olay oldu diye tüm bu zulümden kaçan insanları, daha beter duruma sürüklemeyin.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli katiller yetmiyor birde Suriyeli Afganlimiz var
    Cevapla
  • meri 2 yıl önce Şikayet Et
    yoruma bak basiretsiz zaat
    Cevapla
  • mavi 2 yıl önce Şikayet Et
    tutuklama adli kontrol falan bunlarla bu iş çözülmez bir şekilde suriyelilerin memleketlerine gönderilmesi gerekir bunlar hiçbir şekilde türk toplumuna adapte olamaz aramızda dağlar kadar farklar var yakında suriyeli çeteler mafya örgütleri görürseniz şaşırmayın
    Cevapla
  • Vatanli 2 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeliler Suriye'ye yaALLAH
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
1. Lig'de play-off tarihleri açıklandı
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!