"Makam odasına Erdoğan'ın fotoğrafını asan CHP'li başkanlar var" deyip tehditler savurdu!

Son dakika haberi: CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı olarak görev yapan Tugay Odabaşıoğlu, makam odalarına Başkan Erdoğan'ın fotoğrafını asan CHP'li başkanların olduğunu söyleyip kol ve bacaklarını kırmakla tehdit etti.

GİRİŞ 26.09.2021 09:03 GÜNCELLEME 27.09.2021 10:12
Bu Habere 198 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Danışma Kurulu toplantsısında toplantısında yaşanan bu olay sonrası densizliğe tepki gösteren CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek "istifa edeceğini" açıklayıp salonu terk etti.

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu ilk olarak partisinin Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda "Bazı Belediye Başkanları'mızın odalarında Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı var. Gençlik kollarının çalışmalarını bölmeye çalışan var. Biz onların ellerini kollarını kırmasını biliriz" dedi.

CHP Denizli Gençlik Kolları Başkanı Tugay Odabaşıoğlu

Odabaşıoğlu'nun sarf ettiği sözler üzerine bazı belediye başkanları sinirlenerek toplantıyı terk etti.

Odabaşıoğlu önceki gün Denizli Honaz'da düzenlenen Danışma Kurulu Toplantısı'nda da Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı'nda sarf ettiği sözlerin arkasında olduğunu vurgulayarak "Beni o günkü sözlerimden dolayı eleştirenler, tepki gösterenler var. O günkü sözlerimin arkasındayım. Hatta ellerini kırmakla kalmam kafasını da kırarım" dedi.

AYRILMAK İSTEDİ

Makam odasında Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğrafı asılı olan CHP'li Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek toplantıyı terk etti. Ayağa kalkan ve duruma tepki gösteren Başkan Kepenek, "Bizleri kafa kırmakla tehdit ediyorsunuz. Örgüt örgüt deyip seçilmiş bir başkanı yok sayıyorsunuz. Yeter, bıktım artık. İstifa ediyorum" diye bağırdı.

Son dakika... CHP'li Başkan'dan küstah tehdit: Ellerini kollarını kırarız!

Başkan konuşmasının ardından salonu terk etti. Belediye Başkanı Kepenek'in "istifa" resti salonu dolduran CHP'lilerde soğuk duş etkisi yaratırken CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer, Kepenek'in arkasından koşarak bir süre başkanı ikna etmeye çalıştı. Kepenek salona geri dönmezken toplantı iptal edildi.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 198
  • can 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Zat Hasdami
    Cevapla
  • 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Ateş olsan cirmin kadar yer yakarsın !..
    Cevapla
  • Tcli 2 yıl önce Şikayet Et
    Tipe sakala baksan afganistana giden john bass keçi sakal gibi
    Cevapla
  • Vatansever 2 yıl önce Şikayet Et
    Görüyorsunuz haddi bildirilmeyince böyle oluyor, el yumruğu yemeyen kendini yiğit zannedermiş, bu ayarsıza şöyle bir rölanti ayarı lazımdır, yoksa yol olur !..
    Cevapla
  • Murat Hatipoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    bunlar tam azılı faşist
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!
Çocuklara armağan edilen ilk bayram TBMM arşivinde