Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın favorisiydi, macerasına nokta koyuldu! Sürpriz projeyle gündemde

Ayrılık ve transfer hareketliliklerinin yaşandığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin göze çarpan isminin yeni adresi belli oldu. Televizyon ekranlarının çiçeği dizisi Yargı'da başarılı bir çıkış yakalayan Hüseyin Avni Danyal, yedinci sezonu için gün saymaya başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz projesinden ayrılacak.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın favorisiydi, macerasına nokta koyuldu! Sürpriz projeyle gündemde
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın favorisiydi, macerasına nokta koyuldu! Sürpriz projeyle gündemde
GİRİŞ 07.10.2021 13:53 GÜNCELLEME 07.10.2021 13:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Son dönemlerde gerek veda gerekse transfer gelişmeleriyle gündemden düşmeyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi hayranlarının ummadığı bir gelişme yaşanacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Kanal D ekranlarında iddialı senaryosu ve güçlü kadrosuyla Yargı dizisi izleyici kitlesinin beğenisine sunulmuştu. 

Kuruluş Osman, yeni transferiyle sevenlerini meraklandırdı! Dört yılın ardından ekrana dönüyorKuruluş Osman, yeni transferiyle sevenlerini meraklandırdı! Dört yılın ardından ekrana dönüyor

Oyuncu kadrosunda Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin Tufan'ı Hüseyin Avni Danyal'ın da yer alması izleyenlerin hem heyecanını artırmış hem de diğer dizideki akıbetinin ne olacağı hususunda da oldukça meraklandırmıştı.

Gönül Dağı 35.bölüm fragmanı: Halime, ateş püskürüyor! Dilek'e açtı ağzını yumdu gözünü...Gönül Dağı 35.bölüm fragmanı: Halime, ateş püskürüyor! Dilek'e açtı ağzını yumdu gözünü...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da nefes kesen sahneleriyle hayranlarını ekran başına kilitleyen Hüseyin Avni Danyal'ın kariyerine Yargı dizisiyle devam edeceği ve uzun bir süredir ekibinde bulunduğu diziyle yollarını ayıracağı gelişmesi duyuruldu.

Öte yandan Yargı dizisinde üstlendiği Metin karakteriyle farklı bir soluk kazandıran Hüseyin Avni Danyal, 7.sezonu için sayılı günler kalan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da artık olmayacağı kesinleşti.

Teşkilat'ta yeni bir ayrılık mı olacak? Kan donduran patlama: Ölümcül tehlike enselerine yapışıyorTeşkilat'ta yeni bir ayrılık mı olacak? Kan donduran patlama: Ölümcül tehlike enselerine yapışıyor

YORUMLAR 15
  • Tostcumahmut antalya 2 yıl önce Şikayet Et
    Tipisiz kış olmaz edho kadro degistirmemeli
    Cevapla
  • Betül 2 yıl önce Şikayet Et
    Başlasın artık yeter
    Cevapla
  • savas 2 yıl önce Şikayet Et
    Baslasin artik her hafta televizyon basindayiz
    Cevapla
  • savaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Baslasin artik her hafta heyecan icinde bekliyoruz
    Cevapla
  • Ahmet acar 2 yıl önce Şikayet Et
    Baştan beri izliyorum. Çokta seviyorum. Behzat ve İlyas kesinlikle kalmalı. Diziye renk katan ve reytinğ kaynakları emin olun.
    Cevapla
  • Esesli 2 yıl önce Şikayet Et
    Ilyas olmuycak yeni sezonda
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Aynen ilyas Behzat ayrılmaması gerek bir an önce başlasın artık edho
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarrufun ilk adımı! Törene otobüsle gittiler
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı