Yargı 4.bölüm fragmanı: Duygulandıran konuşma! Dokunaklı sözleriyle içleri sızım sızım sızlattı

İzleyenlerin övgü yağmuruna tuttuğu Yargı dizisinde tüyler ürperten cinayeti kimin işlediğine yönelik yapılan hummalı araştırmalar heyecanı yükseltti. Yargı son bölümde, şüpheli listesine yenilerinin eklenmesiyle beraber Ceylin ile Ilgaz, cinayetin şifresini çözebilmenin çeşitli yollarını arar. Sürprizlerin her geçen katlanarak arttığı Yargı 4.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 08.10.2021 00:05 GÜNCELLEME 08.10.2021 00:06
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal D'de merak uyandıran konusuyla izleyenleri her hafta ekran başına toplayan Yargı dizisinde olayların seyrini değiştirecek önemli gelişmeler yaşanıyor. Heyecanın dozunun gittikçe yükseldiği Yargı son bölümde Ilgaz, akılları allak bullak eden fotoğrafın açığa çıkması üzerine Metin ile İnci arasında ne gibi bağlantının olduğunu çözebilmek adına bütün imkanlarını kullanmıştır. Şüpheli olarak gösterilen isimlerin arttığı Yargı dizisinde Ilgaz ile babası arasında yaşanan çarpıcı yüzleşme bu hafta damgasını vururken, yoluna çıkan engellere rağmen pes etmemeye kararlı olan Ceylin'in Ilgaz ile omuz omuza vermesi seyircisini derinden etkiledi. Peki, yayına girdiği ilk bölümden bu yana hızlı bir şekilde yükselişe geçerek reytinglerde elde ettiği başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Yargı 4.bölüm fragmanı geldi mi?

MasterChef Türkiye'de ayrılık fırtınası esti! Veda konuşması izleyenleri gözyaşlarına boğduMasterChef Türkiye'de ayrılık fırtınası esti! Veda konuşması izleyenleri gözyaşlarına boğdu

Yargı 4.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Sema Ergenekon'un kaleme aldığı, yönetmenlik koltuğunda Ali Bilgin'in oturduğu dram ve aksiyon türündeki Yargı 4.bölüm fragmanı yayıncı kuruluş tarafından yayınlandı.

Yargı Dizisi Reytingleri Altüst Etti!

İzleyenleri etkisi altında bıraktıran sahneleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşen Yargı dizisi reytinglerde rakiplerini solladı. Hem iddialı olay örgüsüyle hem de oyuncuların güçlü performanslarıyla kullanıcıların en çok konuştuğu konular arasına giren Yargı dizisi henüz çiçeği burnunda bir proje olmasına rağmen izlenme oranlarında ciddi bir sıçrama yaptı.

Teşkilat dizisinde MİT'ten 3 ismin hayatı tehlikede! Ölümden dönebilecekler mi? Mayın krizi...Teşkilat dizisinde MİT'ten 3 ismin hayatı tehlikede! Ölümden dönebilecekler mi? Mayın krizi...

Yargı 4.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Başrollerini Pınar Deniz (Ceylin Erguvan), Kaan Urgancıoğlu (Ilgaz Kaya), Hüseyin Avni Danyal (Metin Kaya), Mehmet Yılmaz Ak (Pars Seçkin) ve Arda Anarat'ın (Çınar Kaya) üstlenmiş olduğu Yargı 4.bölümüyle 10 Ekim Pazar tarihinde saat 20:00'da Ay Yapım imzasıyla Kanal D ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçecek.

YORUMLAR 2
  • 1954 2 yıl önce Şikayet Et
    harika bir dizi
    Cevapla
  • selim ünlü 2 yıl önce Şikayet Et
    evet güzel flim....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı