MasterChef Türkiye'de seyircinin üzüldüğü veda! Zorlayıcı döneme girmişti: Bundan böyle olmayacak

Beş sezondur yayın hayatına hız kesmeden devam eden MasterChef Türkiye'de haftanın sonuna gelindiğinde beklenmedik bir ayrılık daha yaşandı. Acun Ilıcalı'nın yapımcılığında bulunduğu ve TV8'de her sezon olduğu bu sezon da yoğun ilgi gören MasterChef Türkiye'den Şükrü'nün elenmesi ekran başındaki izleyenleri duygulandırdı.

MasterChef Türkiye'de seyircinin üzüldüğü veda! Zorlayıcı döneme girmişti: Bundan böyle olmayacak
MasterChef Türkiye'de seyircinin üzüldüğü veda! Zorlayıcı döneme girmişti: Bundan böyle olmayacak
GİRİŞ 07.10.2021 23:51 GÜNCELLEME 07.10.2021 23:51
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Mesleki kariyerinde hedeflediği noktaya gelebilmek ve başarısı seviyesini yükseltip hayallerini gerçekleştirmek isteyen Şükrü, MasterChef Türkiye programından bu hafta elenen yarışmacı oldu. Mutfağa karşı yakından ilgi duyduğunu vurgulayan ve programda şeflerin beğenisini toplayabilmek açısından yapabileceklerinin en iyisini gösteren Şükrü'nün zorlu ve yorucu geçen macerası son buldu.

Yargı dizisinde akıl almaz cinayetin şifresi çözülüyor! Suçluya adım adım yaklaşılıyor...Yargı dizisinde akıl almaz cinayetin şifresi çözülüyor! Suçluya adım adım yaklaşılıyor...

İzmir ilinde hayata gözlerini açan ve 28 yaşında olan MasterChef Türkiye yarışmacısı Şükrü, gözyaşları eşliğinde gerçekleştirdiği veda konuşmasıyla MasterChef Türkiye seyircisine duygusal dakikalar yaşattı. Şükrü'nün beklenmedik vedasına hem ekip arkadaşları hem de jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna da üzüldü.

Teşkilat dizisinde MİT'ten 3 ismin hayatı tehlikede! Ölümden dönebilecekler mi? Mayın krizi...Teşkilat dizisinde MİT'ten 3 ismin hayatı tehlikede! Ölümden dönebilecekler mi? Mayın krizi...

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde mezuniyetini tamamlayan, uluslararası bir yemek şirketinde görev alan ve şimdilerde endüstriyel kurabiye üretimi yapan Şükrü'nün MasterChef Türkiye'den ayrılırken zor anlar yaşadığını görünce usta şefler stüdyoda onu teselli etmeye çalıştı.

MasterChef Türkiye'den Elenen Şükrü: ''Çok Ciddi Sorunlar Yaşıyordum!''

Televizyon ekranlarının rağbet gören yarışma programı MasterChef Türkiye programında yolun sonuna gelen Şükrü, "Hikayenin yarım kalmasını istemiyordum. Çok ciddi mental sorunlar yaşıyordum. Bir sene önce yoğun bir depresyon yaşadım ama beni çok derinden etkileyen bir olaydı. Şu an sevdiklerimden uzak kalamıyorum. Bu bana ızdırap veriyor. Bu beni son zamanlarda biraz agresifleştirdi. Bugün buraya gelirken de elenmeyi hiç düşünmemiştim. Annem burada olmamı çok istemişti. Sürekli güçlü durmaya çalışıyorum ama içeride bazı sorunlar yaşanıyor. Ben buradan tüm mental sorunlar yaşayan insanlara yalnız olmadıklarını söylemek istiyorum. Türkiye'nin en büyük kurabiyecisi olmak için çabalayacağım. Annem üzülmesin" şeklinde ifadelere yer verdi.

YORUMLAR 5
  • Hasan Hüseyin sert 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimse elenmesin herkes birinci olsun . Nice insanlar birinci ok lamıyor. Nice insanlar eleniyor hemde işinden .işsiz kalıyor. Nice insanlar hayattan eleniyor. Ama sessizce. Kimse duymuyor. Hatta o ufacık minicik yürekler . Çocuklarımız nice haksızlıklara uğruyor. Dünyalarında ne yıkımlar oluyor. Neyin derdini çekiyorsunuz.....
    Cevapla
  • Boş yapma 2 yıl önce Şikayet Et
    Maaalesef
    Cevapla
  • Hht 2 yıl önce Şikayet Et
    Aslında bir kaç seçmede elenip gidenlerden yapılmalı. İbrahim maharetini daha gösterememişti
    Cevapla
  • aaa 2 yıl önce Şikayet Et
    ne yapalım,yasmı ilan edelim
    Cevapla
  • sakar şakir 2 yıl önce Şikayet Et
    demekki herşeyi çok bilip diğer insanları küçümsememek lazım sonuç ortada
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat