MasterChef Türkiye'de Somer Sivrioğlu'nu öfkelendiren olay! O lafını duyunca sabrının sınırı taştı

Yapımcılığında Acun Ilıcalı'nın bulunduğu, TV8'in ilgi gören yarışma programı MasterChef Türkiye'de Somer Sivrioğlu'nun gösterdiği ağır tepki izleyenlerin dikkatini çekti. Oyun esnasında malzemesini bulamamasından yakınan Araz, ''Ben çekilmek istiyorum!'' çıkışına imza atınca Somer Sivrioğlu isyan dolu sözler sarf etti.

GİRİŞ 30.09.2021 11:19 GÜNCELLEME 30.09.2021 11:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

MasterChef Türkiye'nin iddialı yarışmacısı Araz, bireysel dokunulmazlık oyununun düzenlendiği esnada aradığı ürünü bir türlü bulamayınca anlık kararla yarışmadan çekilmek istediğini açıkladı. Araz'ın hem ekran başındaki seyircisini hem de stüdyodaki yarışmacıları hayretler içerisinde bıraktıran bu hareketi karşısında tecrübeli şef Somer Sivrioğlu'dan yanıt gecikmedi. 

Masumlar Apartmanı'nda müjdeli gelişme! TRT1'in başarılı dizisinde sürpriz karar herkesi sevindirdiMasumlar Apartmanı'nda müjdeli gelişme! TRT1'in başarılı dizisinde sürpriz karar herkesi sevindirdi

Araz'ın, "Şefim burada un yok, hiç bir şey yok bende. Ben çekiliyorum yarışmadan" şeklinde ifadelere ver vermesi MasterChef Türkiye programında iplerin bir kez daha kopma noktasına gelmesine sebebiyet verdi.

''Biz senin şefiniz!'' vurgusunu yapan Somer Sivrioğlu, Araz'ın kendilerinden sürekli malzeme istediğini ve hep aynı şeyi yaptığını belirterek MasterChef Türkiye stüdyosunda sitem etti.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Yargı dizisine beklenmedik transfer! ATV'den Kanal D'ye geçtiEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'dan Yargı dizisine beklenmedik transfer! ATV'den Kanal D'ye geçti

Sivrioğlu, "Burada food team diye bir şey var. Biz senin şefiniz, sürekli malzeme soruyorsun bize. Git food team le konuş. Yerine geç!" diyerek sert bir ikazda bulundu. Somer Sivrioğlu'nun geceye damgasını vuran bu sözlerinin akabinde Araz tekrardan tezgahının başına geçerek oyuna kaldığı yerden devam etti.

YORUMLAR 5
  • Reisss 2 yıl önce Şikayet Et
    Tüh ne olacak şimdi
    Cevapla
  • A. İVME 2 yıl önce Şikayet Et
    Lüzumsuz bir program, alan var alamayan, yiyen var yiyemeyen var bir. Yokluk ve kıtlık yıllarında bir sürü yiyecek israfı var iki. Türk örf ve adetlerine uymayan bir topluluk, buda üç.
    Cevapla
  • abc 2 yıl önce Şikayet Et
    Biktik be bu fakirlik edebiyatindan. Okuyan Türkiyenin kitlik yasadigi zaneder.
    Cevapla
  • mahmut 2 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka yahu istemeyen izlemez ama izlemek isteyenler için gayet iyi bi yemek yarışması
    Cevapla
  • A.İVME 2 yıl önce Şikayet Et
    Pardon da 23 binlilralık telefon için geceden kuyruğa giren, araba değiştirme süresi ortalama 1,5 yıl olan herşey,in bulunduğu bir ülkede yokluk ve kıtlıktan bahsetmek? Hani pahalı dersin anlarım da yokluk ve kıtlık ne alaka! Senin galiba yağ, çay, şeker, gaz yağı bulunmayan bulunsa da karneyle verilen giren Türkiye'de haberin yok!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şifre Irak hükümet sözcüsünün sözleri mi?
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı