Polis müdüründen sürücüye: Cezanı ben öderim, yeter ki size bir şey olmasın

Çorum'da İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, drone ile kırmızı ışık denetimi yapıldı.

GİRİŞ 30.09.2021 03:36 GÜNCELLEME 30.09.2021 03:43
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Ak Şemsettin Cami Kavşağı’nda drone ile kırmızı ışık denetimi yapıldı.

Kırmızı ışıkta geçen sürücüler, drone ile tespit edildi. Yaklaşık 1 saat süren denetimlerde 35 araç sürücüsüne, kırmızı ışık ihlali nedeniyle toplam 10 bin 990 TL para cezası uygulandı.

Aracıyla kırmızı ışıkta geçtiği için kontrol noktasında durdurulan Selahattin Dinç, trafik polisine, “Memur Bey yapacağınız bir şey yok mu?” diye sordu. Denetimlere katılan İl Trafik Şube Müdürü Bünyamin Demir ise sürücüye, “Eğer kesilen cezayı ödeme imkanın yoksa ben kendi maaşımdan inanın öderim. Yeter ki sizlerin canına bir şey olmasın” dedi.

'AMACIMIZ CEZA KESMEK DEĞİL'

Diğer sürücülerle de konuşan Şube Müdürü Demir, daha önce yaşanmış ve ölümle sonuçlanmış kazaları hatırlatıp, uyarılarda bulundu.

Demir, “Amacımız size ceza kesmek değil, lütfen kurallara uyun. Her bir Çorumlunun canına canım kurban, yeter ki sizlere hiçbir şey olmasın, bizim tek amacımız bu” diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 17
  • john 2 yıl önce Şikayet Et
    sakadan devletin sakadan milleti. samimiyseniz ingilizler gibi yapin
    Cevapla
  • Mustafa ÖZ 2 yıl önce Şikayet Et
    Polisimiz ile gurur duyuyoruz! Dünyanın hiçbir yerinde, "Cezanızı ödeyeyim ama size bir şey olmasın!" diyen bir güvenlik görevlisi bulamazsınız!... Bu, Türk insanının ve polisinin farkıdır. Allah, hepsinden razı olsun.
    Cevapla
  • mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    herkes şov peşinde, bırakın bu ajitasyonu görevinizi yapıp geçin, ama bir kurumda üst düzey amirsen hemen kameralara oynamaya başlıyorsun acaba birileri görürmü diye, eskiden bizde helal olsun falan filan destekliyorduk ama artık kabak tadı verdi.
    Cevapla
  • Bucaklı 2 yıl önce Şikayet Et
    şehir içi hız kuralına uyarsan turuncuyu görünce durabilirsin ama kuralın birine uymazsan haliyle diğerine de uyma şansın olmuyor. hızın fazlaysa sarı yansa da duramam deyip kırmızıda geçiyorsun. bence asıl sorun bizlerin kırmızıda geçilmez diye algılaması bunu değiştirip sarıda da geçilmez demek lazım.
    Cevapla
  • Muttaki 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın dibi
    Cevapla
  • Hakkı Doğrusöyler 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın Dibi de ne demek. Şuna "ADAMIN HASI" desenize.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
Bahçeli Ferdi Tayfur'la kime mesaj verdi? 'MHP lideri buna çok tepkili'